Αποκλείστηκαν  οι Ροδίτες τενίστες

Δεν τα κατάφεραν οι αθλητές και αθλήτριες από το νησί μας στους αγώνες της Τετάρτης για το ITF RHODES CUP JUNIOR που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Κορακόνερο και αποκλείστηκαν και στα «διπλά» που πραγματοποιήθηκαν.

Οι Ηλίας Πανάγος και Γιάννης Τσιγάρος έπαιξαν κόντρα στους Αυστραλούς Daniel Paveska και Alexander Tsimiklis από τους οποίους και ηττήθηκαν με 2 – 0 σετ (6 – 1, 6 – 2) και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Οι Αυστραλοί ήταν πιο έμπειροι και μαθημένοι στα γρήγορα γήπεδα, με αποτέλεσμα τα παιδιά του ΡΟΑ να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα και να αργήσουν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα. Έκαναν φιλότιμη προσπάθεια πάντως και φεύγουν με ψηλά το κεφάλι από τη διοργάνωση.

Κατά τα άλλα, στα παιχνίδια της Τετάρτης όπου υπήρχε και έντονο το ελληνικό στοιχείο, έγιναν πολύ καλές αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον και του φίλαθλου κόσμου που τα παρακολούθησε.

Το σημαντικό είναι ότι ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης κερδίζει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερες εντυπώσεις μιας και η διοργάνωση είναι άρτια και όλες οι αποστολές μιλούν με κολακευτικά λόγια.

Παράλληλα τόσο οι εγκαταστάσεις όσο και η φιλοξενία είναι σε υψηλά επίπεδα και αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τον  Όμιλο της Ρόδου.