Επίθεση από σκύλο κατήγγειλε ότι δέχθηκε 33χρονος στη Ρόδο

Επίθεση από σκύλο κατήγγειλε  ότι δέχθηκε 33χρονος στη Ρόδο

Επίθεση από σκύλο κατήγγειλε ότι δέχθηκε 33χρονος στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4128 ΦΟΡΕΣ

Σε πλήρη εξέλιξη η σχετική έρευνα

Στα χέρια του Εισαγγελέα Ρόδου βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα, μια καταγγελία που έγινε από 33χρονο Γεωργιανής καταγωγής, ο οποίος κατήγγειλε επίθεση που δέχθηκε από σκύλο, την ώρα μάλιστα που ήταν μαζί με την έγκυο γυναίκα του.

Ο 33χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Ρόδου, ενώ αμέσως μετά καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία και αναζητεί τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε στις 11.30 το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου 2018 στο Φαληράκι και όπως κατήγγειλε ο 33χρονος, την ώρα εκείνη δέχτηκε επίθεση από ένα σκύλο, ο οποίος του προκάλεσε τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Ο 33χρονος μετέβη στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και του παρασχέθηκε ιατροφαρμακευτική φροντίδα, ενώ περίπου στις 2 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο αλλά ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του σκύλου δεν εντοπίστηκε και έτσι για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία διενεργείται προανάκριση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε στη συνέχεια και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου όπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

«Έπεσα σε παγίδα», ισχυρίζεται ο 50χρονος αρχαιοφύλακας μουσείου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του