Αγωνιά για τον «βράχο» της η Κατταβιά

Η αβεβαιότητα για την ετοιμότητα του Χαλίλ Κιλασίν συνοδεύει την Κατταβιά στο αυριανό παιχνίδι του Καρακόνερου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από την Κω, όπου η ομάδα του αντιμετώπισε με επιτυχία το προηγούμενο Σάββατο την τοπική Αθλητική Ένωση, με πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο τον άφησε εκτός προπονήσεων και κατέστησε τη συμμετοχή του στο ματς με τους Καλυθενούς εξαιρετικά αμφίβολη.

Πέραν της πιθανής απουσίας του Κιλασίν, ο προπονητής Μανώλης Φραντζής έχει να βρει απάντηση και στη δεδομένη του Βίκτωρα Πάπα, ο οποίος είδε στο παιχνίδι της Κω την κόκκινη κάρτα και πλην της αυριανής, κινδυνεύει να χάσει άλλες τρεις αγωνιστικές.

Η εβδομάδα κύλησε για τους Κατταβενούς με μπόλικη δουλειά ακόμα και την Τετάρτη, καθώς το προγραμματισμένο ρεπό αντικαταστάθηκε από προπόνηση βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα ενίσχυσε περαιτέρω το καλό κλίμα στους κόλπους της ομάδας και οι άνθρωποί της πιστεύουν ακράδαντα πως ακόμα κι αν ο Απόλλων Καλυθιών είναι ισχυρός και δεν αστειεύεται, το καλό μπορεί να τριτώσει.