Με αυτοπεποίθηση και περισσότερες επιλογές ο Διγενής

Ενισχυμένος σε σχέση με το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ποσειδώνα θα εμφανιστεί ο Διγενής στο αυριανό ματς της Λίνδου κόντρα στον Κλεόβουλο.

Οι Ραφαήλ Φλεβάρης, Δημήτρης Μικκού και Παναγιώτης Κυρίτσης, οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Κάρπαθο, επανήλθαν στη διάθεση του Σάσα Γιόνοβιτς, ο οποίος υπολογίζει πλέον και τον Λευτέρη Κώτη.

Παρότι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο 25χρονος αμυντικός δεν αδράνησε, δούλεψε τη φυσική κατάστασή του και δεν χρειάστηκε παρά μόνο λίγες μέρες προπονήσεων για να βρεθεί σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας.

 Η ήττα στην Κάρπαθο αντιμετωπίστηκε εξ αρχής στα Κοσκινού απλώς ως ένα «στραβό» αποτέλεσμα, το οποίο αδίκησε την καλή εικόνα της ομάδας, το ηθικό δεν κλονίστηκε και οι πάντες πιστεύουν ακράδαντα πως ο Διγενής έχει τις δυνατότητες να «σφραγίσει» την αυριανή επίσκεψή του στη Λίνδο μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο ίδιος ο Σάσα Γιόνοβιτς χαρακτήρισε τον Κλεόβουλο υπολογίσιμο αντίπαλο που δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προσθέτοντας πως πολλά εξαρτώνται από το κατά πόσο η ομάδα του θα καταφέρει να επιβάλει τον δικό της ρυθμό, ώστε να φέρει την τύχη του ματς στα δικά της πόδια.