Αποκλεισμός για τη  Βικτώρια Παπαδοπούλου

Με τη Βικτώρια Παπαδοπούλου να μην μπορεί να κάνει την έκπληξη, συνεχίστηκε προχθές και η τέταρτη αγωνιστική ημέρα του κυρίως ταμπλό στο Παγκόσμιο τουρνουά τένις ITF RHODES CUP JUNIOR που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του ο Ροδιακός  Όμιλος Αντισφαίρισης.

Η νεαρή Ροδίτισσα απέναντι στη  Γερμανίδα Tea Lukic, δεν μπόρεσε να μπει καθόλου στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσει με 2 – 0 σετ (6 – 0, 6 – 1) και να αποχαιρετήσει έτσι τη διοργάνωση. Ήταν έτσι και αλλιώς ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ πειθαρχημένη και πολύ δουλεμένη παίκτρια, η οποία οδήγησε τον ρυθμό στα δικά της μέτρα και επικράτησε.

Η Γερμανίδα έπαιζε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα η Παπαδοπούλου να μην προλαβαίνει ενώ παράλληλα ήταν και το άγχος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Αυτό που μένει πάντως είναι οι εμπειρίες που κέρδισε η νεαρή Ροδίτισσα, οι οποίες και θα τις φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Η Ελλάδα τα πηγαίνει πολύ καλά
Μετά τον αποκλεισμό και της Παπαδοπούλου, η Ρόδος δεν έχει άλλους αθλητές που να παραμένουν στο τουρνουά, ωστόσο η ελληνική σημαία παραμένει ψηλά, καθώς παιδιά από την υπόλοιπη Ελλάδα κάνουν ένα εξαιρετικό τουρνουά μέχρι τώρα.

Τερέζα Ταμπόση: «Πολύ υψηλό το επίπεδο»
Απόλυτα ικανοποιημένη από το παγκόσμιο τουρνουά είναι η επιδιαιτητής της διοργάνωσης Τερέζα Ταμπόση.

Η ίδια που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις ανά τον κόσμο, στις δηλώσεις που έκανε, επεσήμανε τα ακόλουθα:
 «Αν αφουγκραστούμε τους παίκτες θα δούμε ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι. Το πολύ όμορφο καλωσόρισμα, τα ωραία δωράκια που έγιναν σε όλα τα παιδιά, τα οποία έμειναν κατενθουσιασμένα, και πολλά άλλα συνθέτουν ένα πολύ όμορφο σκηνικό.

Έχουμε κάνει όλοι μας ό, τι καλύτερο μπορούμε. Αν βαθμολογούσα θα έβαζα …εννιά και όχι δέκα προκειμένου να κάνουμε κάτι καλύτερο του χρόνου. Αλλά και από αγωνιστικής άποψης πάμε καλά. Τα παιχνίδια είναι πραγματικά υπέροχα. Παίζουν παιδιά από 13 ετών και πάνω και έχουν κάνει πολύ καλούς αγώνες ενώ και η  συμπεριφορά τους είναι πολύ καλή. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό».

Ικανοποιημένοι όλοι οι αθλητές
Όλοι όσοι παίρνουν μέρος στο τουρνουά της Ρόδου έχουν να πουν και ένα καλό λόγο τόσο για το νησί όσο και για την ίδια τη διοργάνωση και αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τον ΡΟΑ.

Η Μιχαέλα Λάκη είναι αθλήτρια από τη Λάρισα και η ίδια χαρακτηριστικά είπε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στη Ρόδο. Το τουρνουά είναι υψηλού επιπέδου και είναι σημαντικό για εμένα να παίρνω μέρος. Είναι η τέταρτη φορά που συμμετέχω σε ένα τέτοιο τουρνουά αλλά εδώ στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ είναι πολύ όμορφα και το περιβάλλον θαυμάσιο».