Έτοιμος για το Μενίδι ο Διαγόρας

Δουλεύει πολύ ο Διαγόρας για την αυριανή δεύτερη αποστολή του στο πρωτάθλημα.

Η 2η αγωνιστική τον στέλνει στο Μενίδι για να αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό και φυσικά στόχος και σε αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη.

Οι «κυανέρυθροι» γυμνάστηκαν και χθες κανονικά, πάνω στην τακτική που θα ακολουθηθεί  στο εν λόγω παιχνίδι. Ωστόσο ο Νίκος Παντέλης έχει ακόμα να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, που αφορούν τον γκολκίπερ Ξενοδόχωφ και τον Λουτσέα, οι οποίοι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και χθες, ωστόσο θα είναι κανονικά στην αποστολή. 

Στην αποστολή για πρώτη φορά πάντως, είναι οι νεοαποκτηθέντες  Βασίλης Μουκίδης-του οποίου το δελτίο είναι ήδη έτοιμο- και Πέτρου Λουτσέα, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Σε ότι αφορά τα προβλήματα ο Φυλαχτός έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Ξενοδόχωφ για να πάρει φανέλα βασικού και στο Μενίδι, αλλά κι ο Χατζησάββας έναντι του Λουτσέα. 

Ο κόουτς του Διαγόρα παίρνει μαζί του τους Ξενοδόχωφ, Φυλαχτό, Παγώνη, Γερόλυμο, Ντερτιλή, Προβατίδη, Κρητικό, Καρπαθάκη, Μουκίδη, Μπαξεβάνο, Ντουαλά, Τσαγκάρη, Γιώργου, Γλυνό, Μπουρλάκη, Χατζησάββα, Λουτσέα και Κορλό.