Ανοίγουν οι πόρτες του ενωσιακού στη Ρόδο, τα σωματεία την ευθύνη

Στην άρση της απόφασής της  να κλείσει τις πόρτες των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεών της στο Καρακόνερο τις ώρες των προπονήσεων προχώρησε η διοίκηση της ΕΠΣΔ, αναθέτοντας την αποκλειστική ευθύνη για την τήρηση της τάξης στα σωματεία που θα χρησιμοποιούν τόσο το κεντρικό γήπεδο, όσο και το 5Χ5.

Αφορμή στάθηκε η είσοδος στην… «απαγορευμένη ζώνη», το απόγευμα της Τετάρτης, γονέων και η παρεξήγηση του ενός εξ αυτών με τον φροντιστή της Ένωσης, Γιάννη Ζωάννου που πήγε να βρει τον μπελά του από το πουθενά.   

«Δεν θα κάνουμε τους αστυνόμους. Τα σωματεία που κάνουν τη χρήση του ενωσιακού γηπέδου θα μας προσκομίσουν υπεύθυνες δηλώσεις με τα ονόματα των υπεύθυνων που θα ορίσουν για τις ώρες των προπονήσεων.

Σε περίπτωση παραμικρής παρεκτροπής, το σωματείο που θα φέρει την ευθύνη θα χάνει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα γήπεδα της Ένωσης, χωρίς καν να χρειαστεί να αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή», υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης των μελών της Ε.Ε. ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Παναγιώτης Διακοφώτης, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής η ΕΠΣΔ.