Επιστροφή Κόκα στον Ορφέα

Το ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου υλικού του Ορφέα, που κατά την περίοδο των μεταγραφών ήταν η ομάδα που πραγματοποίησε τις περισσότερες, είχε ως αποτέλεσμα να απομείνουν 18 με 20 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Γρηγόρη Σαρρή. Επομένως η διοίκησή του φρόντισε να «ξαναγεμίσει» το ρόστερ με παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν πραγματικά την ομάδα. Έτσι προχθές ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντουρμισλάρι, ενώ χθες ανακοινώθηκε η επιστροφή στην ομάδα του Γιάννη Κόκα, που πιστεύεται ότι θα βοηθήσει στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης για το τελευταίο της απόκτημα:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας ανακοινώνει την επιστροφή στο ρόστερ του Γιάννη Κόκα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Ο έμπειρος επιθετικός ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεση του προπονητή Γρηγόρη Σαρρή. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Ορφέας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία».

Στο μεταξύ σήμερα στις 4μ.μ. στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο Ορφέας θα βρεθεί στο γήπεδο Αφάντου, όπου θα φιλοξενηθεί από τον επίσης «άποντο» ΑΕΡΑ. Η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή θα παλέψει το παιχνίδι και θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας… σεφτέ.