Κόντρα… πρωτοπόρων  στο Καρακόνερο

Δύο εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας θα «κοντραριστούν» σήμερα στις 4 μ.μ. στο  γήπεδο του Καρακόνερου, με την τυπικά γηπεδούχο Κατταβιά να υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλυθιών.

 

Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη θα επιδιώξει να τριτώσει το… καλό και να φτάσει σε ακόμη μια νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενόψει και του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τη Ρόδο στις Καλυθιές.


Η προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, καθώς ο τεχνιικός των «κυανοκίτρινων» ξεκούρασε χθες τους παίκτες του.


Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Φωτεινή που θα ξεκινήσει προπονήσεις από Δευτέρα, τον Στέργο Χατζηκοσμά που είναι τιμωρημένος και τον Μιχάλη Φυλακούρη, που όμως θα μπορεί να τον υπολογίζει στο επόμενο παιχνίδ.


Ο τελευταίος κάνει προπονήσεις εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες και πριν φύγει για την προγραμματισμένη εγχείριση που πρόκειται να κάνει μέσα στο μήνα, θα χρησιμοποιηθεί σε ένα με δύο ματς. Μάλιστα ο έμπειρος αμυντικός ετοιμάζεται στις 13 του μήνα να αφήσει την εργένικη ζωή και να παντρευτεί.