Με διπλό στόχο σήμερα η Ρόδος

Με στόχο να περάσει ένα απόγευμα χωρίς άγχος και δυσάρεστα απρόοπτα, ένα απόγευμα το οποίο θα πιστοποιήσει την εξέλιξή της ως ομάδα και θα το χαρούν οι φίλοι της, θα μπει η Ρόδος στο σημερινό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τη νεοφώτιστη ΑΕ Κω.

Ο Σάκης Δέδες κάλεσε στα αποδυτήρια 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Αντώνης Λαζάρου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχασε τα προηγούμενα δύο  αγωνιστικά ραντεβού των «ελαφιών» λόγω της στράτευσής του, προχθές ορκίστηκε, μπήκε στις προπονήσεις και είναι πλέον θέμα λίγων ημερών να επανέλθει πλήρως.
 Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αντώνης Ρίκκα και Ηλίας Τριχάκης, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στον δρόμο της επιστροφής, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πως οι φίλαθλοι θα ανταποκριθούν και θα δώσουν το παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου ουσιαστικά για πρώτη φορά φέτος, δεδομένου πως στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΑΕΡΑ η Ρόδος ήταν τιμωρημένη.

Το ματς ξεκινάει στις 14:00 και θα τον διευθύνει ο Σταμάτης Αντωνάς. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Γιάννης Κοκμοτός και Χρήστος Καλκαβούρας, παρατηρητής αγώνα ο Ηλίας Φραντζής και παρατηρητής διαιτησίας ο Βασίλης Τσαγγάρης.