«Κοιτάζει» Σακαρέλη ο Αστέρας Μασσάρων

Περισσότερο αισιόδοξος για την παρουσία της  ομάδας στο νέο πρωτάθλημα μπορεί να είναι αυτό το διάστημα ο προπονητής του Αστέρα Μασσάρων, Αλέξανδρος Κολιάδης.

Οι απόντες για επαγγελματικούς λόγους με το ξεκίνημα της προετοιμασίας είναι σαφώς λιγότεροι, και τις επόμενες μέρες θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, όταν θα πραγματοποιηθεί και η πρεμιέρα του α’ ομίλου στη Β’ Κατηγορία, με τους Μασσαρενούς ν’ αντιμετωπίζουν τη Χάλκη εκτός έδρας.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για την απόκτηση του Βασίλη Σακαρέλη που ανήκε στην Αναγέννηση Έμπωνα. Ο 30χρονος μέσοεπιθετικός θ’ αποτελέσει άλλη μια αξιόπιστη επιλογή για τον Αλέξανδρο Κολιάδη με σκοπό την καλή εμφάνιση στη νέα περίοδο.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 22χρονου μέσου Αντώνη Μπέρδη από τον Εθνικό, όπως παρακάτω  «Το Δ.Σ. του Αστέρα Μασάρων καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική του οικογένεια τον Αντώνη Μπέρδη και του εύχεται υγεία και μία πετυχημένη δημιουργική χρονιά.»

Ευχαριστεί για την προσφορά  φαρμακευτικού υλικού
Με ανακοίνωσή του ο Αστέρας Μασσάρων ευχαριστεί τη φαρμακοποιό Ανθή Χατζαντώνη για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού:

«Το Δ.Σ. του Αστέρα Μασσάρων ευχαριστεί την Ανθή Χατζαντώνη (φαρμακείο Μασσάρων) για την πολύτιμη χορηγία φαρμακευτικού υλικού που εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει στο σωματείο μας.»