Διαγόρας: Να περάσει  από το Μενίδι…

Προετοιμάσθηκε συνετά ολόκληρη την εβδομάδα και μάλιστα ενίσχυσε το ρόστερ του ο Διαγόρας, αλλά εξακολουθεί να έχει προβλήματα τραυματισμών, που θα φανούν αν ξεπεράστηκαν σήμερα το απόγευμα πριν από τη… σέντρα.

Ο «γηραιός» της πόλης μας παίζει στο Μενίδι με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και θέλει να ξεπεράσει κι αυτό το «εμπόδιο» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ούτως ώστε να έχει αφ ενός αντίκρισμα η νίκη του πρώτου αγώνα με τον Παναιγιάλειο και αφ ετέρου να επωφεληθεί πιθανότατα στραβοπάτημα των διωκτών του.

Ο Νίκος Παντέλης ωστόσο για το σημερινό παιχνίδι, έχει να λύσει πριν το ξεκίνημα του αγώνα, τα προβλήματα που τον απασχόλησαν όλη την εβδομάδα.

-Ο Γεννάδιος Ξενοδόχωφ συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή και θα δοκιμάσει λίγο πριν το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Αν αισθανθεί καλά, ίσως προτιμηθεί από τον Φυλακτό κάτω από τα γκολπόστ, εξαιτίας εμπειρίας περισσότερο.

-Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λουτσέα, ο οποίος μπορεί να είναι εντάξει σε ότι αφορά το δελτίο του, αλλά αισθάνθηκε κι αυτός «κάπως» στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα. Ο Νίκος Παντέλης είναι εκείνος που θα αποφασίσει τελικά, αν τον ξεκινήσει ή όχι.

-Νέο πρόσωπο στην αποστολή για τον αγώνα είναι ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Μουκίδης.  
Οι δεκαοκτώ που έχει μαζί του ο κόουτς του Διαγόρα για το παιχνίδι αυτό, είναι οι Ξενοδόχωφ, Φυλαχτός, Παγώνης, Γερόλυμος, Ντερτιλής, Προβατίδης, Κρητικός, Καρπαθάκης, Μουκίδης, Μπαξεβάνος, Ντουαλά, Τσαγκάρης, Γιώργου, Γλυνός, Μπουρλάκης, Χατζησάββας, Λουτσέα και Κορλός.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, συνεχίζεται σήμερα με πέντε παιχνίδια, αφού το έκτο αυτό ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Ιάλυσο έγινε χθες.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα:
Αχαρναϊκός-Διαγόρας Ρόδου
Παλληνιακός-Νίκη Τραγανού
ΠΑΟ Βάρδας-Πανμοβριακός Ριόλου
Αστέρας Αμαλιάδας-Θύελλα Ραφήνας
Φοίβος Κρεμαστής-Πανηλειακός
Ρεπό: Διαγόρας Βραχνέικων