Ποιο Κύπελλο;  Άλλη είναι η αγωνία  της Χάλκης

Με σύνθεση εκτάκτου ανάγκης θα προσέλθει η Χάλκη στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι που δίνει κόντρα στον Ευκλή, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Στο πλαίσιο μίας γενναίας στροφής που επιχείρησαν στη φιλοσοφία τους, οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν ως στόχο να στελεχώσουν την ομάδα αποκλειστικά με ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, ωστόσο παρά τις επίμονες προσπάθειές τους, στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκε ένας απροδόκητα μικρός αριθμό παικτών, τέτοιος που δεν επέτρεψε ούτε καν τη συγκρότηση δεκαοκτάδας. 

Ο προπονητής Άγγελος Φραγκάκης, ο οποίος δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του περισσότερους από δεκατρείς αθλητές και αντιμετωπίζει την κόντρα με τους Σορωνιάτες απλά ως την ευκαιρία για μία καλή προπόνηση, είναι αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι τέλους, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε ποδοσφαιριστή ηλικίας μέχρι και 20 ετών που έχει όρεξη για δουλειά, να ενταχθεί στις τάξεις της Χάλκης και να παίξει ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Αν δεν τα καταφέρει, θα στραφεί υποχρεωτικά, έστω και την τελευταία στιγμή, σε παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας. 

Το παιχνίδι του γηπέδου της Χάλκης θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα με τρίο τους Πλάτση, Γιακουμάκη και Ζαχαριάδη, παρατηρητή αγώνα τον Τάσο Σταυριανό και παρατηρητή διαιτησίας τον Αντώνη Ορφανό.