Αγωνία για τους τραυματίες στον Κλεάνθη

Η εντός έδρας ήττα από τον Άρη είναι ίσως το μικρότερο κακό που έχει να διαχειριστεί ο Ανδρέας Σταύρου ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.  

Ένα άσχημο αποτέλεσμα μπορεί να ξεχαστεί άμεσα μ’ ένα καλό, αυτό που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα είναι οι τραυματισμοί,  πόσω δε μάλλον όταν αφορούν παίκτες μεγάλης εμπειρίας, οι οποίοι στο φετινό ρόστερ του Κλεάνθη δεν περισσεύουν. 

Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου οι Παραδεισιώτες έχασαν τους Σάββα Μπαούρη και Νίκο Κρομμύδα και απλά ελπίζουν να διαψευσθεί η εκτίμηση πως και οι δύο θα λείψουν για καιρό.

Το πρόβλημα του Μπαούρη στον λαγονοψοΐτη επιμένει, ο Κρομμύδας αντικαταστάθηκε με ισχυρούς πόνους στη μέση, ενώ στους παραπάνω δύο προστίθεται ο Κώστας Πελέκης, ο οποίος πήρε μεν χρόνο συμμετοχής περνώντας στο ματς, αναγκαστικά, ως αλλαγή, ωστόσο δεν πίεσε τον εαυτό του, καθώς βρίσκεται κι αυτός αντιμέτωπος με τραυματισμό και τουλάχιστον προς το παρών δεν είναι βέβαιο πως θα είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕ Κω. 

Οι Παραδεισιώτες, οι οποίοι αναχωρούν για το νησί του Ιπποκράτη την Παρασκευή, θα προετοιμαστούν μέσα από τρεις, ίσως και τέσσερις προπονήσεις, με τον Ανδρέα Σταύρου να δίνει έμφαση όχι μόνο στην τακτική, αλλά και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, δεδομένου πως από μία τέτοια την «πάτησε» ο Κλεάνθης στον αγώνα με τον Άρη.