Αλλάζει… πρόσωπο ο «Μεσόγειος»

Η παραίτηση του Σπύρου Τάντη από τη θέση του προπονητή στον «Μεσόγειος» δρομολόγησε εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του ποδηλατικού συλλόγου το νησί μας.

Έτσι, με συνεδρίασή του στις 6 Οκτωβρίου, το ΔΣ αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση, να αποδεσμεύσει τέσσερις αθλητές και να συνεχίσει πια την αγωνιστική περίοδο του 2019 μόνο με βετεράνους στις τάξεις του και προπονήτρια προσωρινά την Ελένη Τσαβαρή.

Χαρακτηριστική είναι και η σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας κατόπιν κλήσεως του προέδρου κου Παρίση Κώστα, συνεδρίασε εκτάκτως, με αφορμή την κατάθεση παραίτησης από την τεχνική ηγεσία της ομάδος μας, του  κου Τάντη Σπύρου.

Κατόπιν και με αφορμή τα θέματα που οδήγησαν τον τεχνικό μας , στην απόφαση του αυτή, συζητήθηκαν οι αποδεσμεύσεις αθλητών για διαφόρους αγωνιστικούς και μη λόγους, το μέλλον της ομάδας από δω και πέρα και  ο προσωρινός διορισμός προπονητή μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής σαιζόν.

Κατόπιν έντονης και μακράς συζήτησης περί των πεπραγμένων, το Δ.Σ. του σωματείου μας αποφάσισε ομόφωνα να α κάνει δεκτή την απόφαση του τεχνικού μας, καθώς και με βάση την δήλωση του, η απόφαση του είναι οριστική και αμετάκλητη.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη προσφορά του, καθώς το σωματείο μας στα τέσσερα χρόνια που βρέθηκε κάτω από την προπονητική καθοδήγηση του γνωστού τεχνικού, κέρδισε την αγωνιστική καταξίωση και το σεβασμό στην ελληνική ποδηλασία.

-Αποφασίζει όπως αποδεσμεύσει για διάφορους λόγους τους κάτωθι αθλητές:

Α)  Τριομμάτη Μιχαήλ-Μηνά

Β)  Ζαχαριά Γεώργιο

Γ) Παπαδόπουλο Αθανάσιο

Δ) Καλλιγά  Ντιάνα- Μαρία

Το σωματείο θα συνεχίσει την αγωνιστική του δραστηριότητα με τους υπόλοιπους αθλητές που παραμένουν μέχρι τέλος της αγωνιστικής σαιζόν. Για την επόμενη χρονιά του 2019 , αποφασίστηκε να δεχτεί  μόνον αθλητές της κατηγορίας MASTERS.  

Καθήκοντα προσωρινά τεχνικού, αναλαμβάνει η αθλήτρια μας Τσαβαρή Ελένη, η οποία είναι και κάτοχος διπλώματος προπονητή UCI.»