Ανακούφιση στον Άρη για Κρεκούκια

Με ανακούφιση υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του Άρη το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Κρεκούκιας. 

Ο ταλαντούχος επιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Κλεάνθη και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο, καθώς εκφράστηκαν φόβοι για σοβαρή ζημιά στον αστράγαλο.

Ευτυχώς για τον ίδιο και τους «κιτρινόμαυρους», δεν διαπιστώθηκε τίποτα περισσότερο από βαρύ διάστρεμμα.

Για τις επόμενες επτά μέρες ο Κρεκούκιας θα φοράει νάρθηκα και εκτιμάται πως θα χρειαστεί περίπου είκοσι για να καταστεί ξανά απόλυτα «μάχιμος». 
                                      
Κέρδισε αυτοπεποίθηση, συνεχίζει τη δουλειά 
Από άγχος και αχρείαστη πίεση απάλλαξε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Άρη το «διπλό» στο Παραδείσι, το οποίο συνιστά και πρώτη φετινή επιτυχία της ομάδας.

Το νικηφόρο πέρασμα από μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα τόνωσε το ηθικό των «κιτρινόμαυρων», ανέδειξε ορισμένα από τα δυνατά σημεία τους, ωστόσο δεν τους αποπροσανατόλισε, καθώς δεν παύει η συνολική εικόνα τους να υπογράμμισε την ανάγκη περαιτέρω βελτίωσης του επιπέδου συνοχής και ομοιογένειας σε όλες τις γραμμές. 

Ο Άρης προετοιμάζεται πλέον για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του, κόντρα στον Ορφέα.

Ο Γιώργος Σάββενας, ο οποίος προφανώς κι έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών του και το καλό αποτέλεσμα στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, δεν υπολογίζει μόνο τον τραυματία Νίκο Κρεκούκια.