Με ψυχολογία ο Ιάλυσος στο ντέρμπι

Ήταν η  πρώτη ουσιαστικά αγωνιστική υποχρέωση για τον Ιάλυσο και πιο εντυπωσιακά δεν γινόταν να την φέρει σε πέρας.

Οι «ερυθροκίτρινοι» με γκολ των Σταυλά και Δελαπόρτα άλωσαν το Αίγιο, κερδίζοντας με 2-0 τον πάλαι ποτέ δυνατό Παναιγιάλειο κι αποκτώντας αυτοπεποίθηση. Την ερχόμενη Κυριακή παίζουν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με αντίπαλο τον Διαγόρα και οι παίκτες του Θανάση Τερζή θέλουν τη νίκη και σε αυτό το ματς.

Χθες οι παίκτες του Ιάλυσου επιστρέφοντας γυμνάσθηκαν σε δυο γκρουπ και σήμερα ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής.

Εκείνοι που αγωνίσθηκαν κατά του Παναιγιάλειου, έκαναν πιο ελαφριά προπόνηση κι αυτοί που δεν έπαιξαν  προπονήθηκαν κανονικά.

Στο παιχνίδι αυτό επανέρχεται ο Περικλής Βελλίνης, ο οποίος δεν έπαιξε στο Αίγιο λόγω της τιμωρίας που είχε από την περυσινή περίοδο.

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες
Με αφορμή τη νίκη στο Αίγιο, ο Ιάλυσος θέλησε να συγχαρεί το διαιτητικό τρίο αλλά και να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο και τον Παναιγιάλειο για τη φιλοξενία και τη συμπεριφορά τους.

Πιο αναλυτικά, οι ευχαριστίες:
«Ο Πρόεδρος κ. Χατζηνικήτας και το δ.σ. του  ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση και την υπόλοιπη ομάδα του Παναιγιάλειου για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά στους παίκτες και τα μέλη της διοίκησης μας κατά την παραμονή μας στο Αίγιο. Υποσχόμαστε να  την ανταποδώσουμε  στον επόμενο γύρο».

Και τα συγχαρητήρια στη διαιτησία
«Ο Πρόεδρος κ. Χατζηνικήτας και το δ.σ. του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον διαιτητή του αγώνα με τον Παναιγιάλειο κ. Χ.Βεργέτη, τους βοηθούς του κ.κ. Δ.Βεργέτη & Κύριο  καθώς και όλο το διαιτητικό επιτελείο του αγώνα, για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν τα καθήκοντα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».