Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημήτρη Γάκη στην οικογένεια της Λιάνας Κορκόνδειλα

Σε συλλυπητήριο μήνυμα που εξέδωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρης Γάκης, για την απώλεια της Λιάνας Κορκονδείλα, αναφέρει τα εξής:

«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της Λιάνας Κορκόνδειλα. Υπήρξε μαχητική νομικός, μα πάνω απ’ όλα μια πρωταγωνίστρια του αλτρουϊσμού, της αλληλεγγύης και της προσφοράς, μέσα από τη πολύπλευρη και αξιόλογη δράση της στους Δωδεκανησιακούς Συλλόγους και ιδιαίτερα στη «Δωδεκανησιακή Μέλισσα», που τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος της.

Ξεχώριζε με τη συνεπή στάση της στα Δωδεκανησιακά Κοινά, παράδειγμα προς μίμηση η προσφορά και το κοινωνικό της έργο και έμπνευση για όλους όσοι είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί της μέσα από τη «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» για να στηρίξουμε τους νέους στην πραγματοποίηση των στόχων τους για ένα καλύτερο αύριο.

Άνθρωποι σαν την Λιάνα Κορκόνδειλα δεν φεύγουν ποτέ από τη ζωή μας, αφού μένει το τεράστιο κοινωνικό έργο τους για να μας τους υπενθυμίζει και η ευγνωμοσύνη στη σκέψη και στις καρδιές όσων ευεργετήθηκαν».