«Δεν τρέχει τίποτα, πάμε παρακάτω», λένε στα Κοσκινού

Για να γραφτεί το σενάριο ενός παιχνιδιού δεν χρειάζονται παρά μόνο μία δύο στιγμές που φέρνουν «τούμπα» τις ισορροπίες κι αν έχουν να θυμούνται κάτι οι άνθρωποι του Διγενή από το πρόσφατο ματς της Λίνδου με τον Κλεόβουλο, είναι ακριβώς οι δύο φάσεις που  τους «στράβωσαν» μία προσπάθεια, η οποία έδειχνε να εξελίσσεται καλά.

Ένα φθηνό γκολ και μία αποβολή στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο είχαν το έλεγχο της κατάστασης στον αγωνιστικό χώρο, αποδείχθηκαν υπεραρκετά για να φέρουν τους Κοσκινιάτες σε δυσχερή θέση, με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά.

Ο Σάσα Γιόνοβιτς αναγνώρισε την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών του να σταθούν όρθιοι στη Λίνδο  και ουδόλως ανησυχεί για το «μηδέν» που συνοδεύει στη βαθμολογία τον Διγενή, μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα (εκκρεμεί το εξ αναβολής με τον ΔΙ.Α.).

Ο έμπειρος τεχνικός βλέπει μία συγκροτημένη και πειθαρχημένη ομάδα με αρχή, μέση και τέλος που απλώς έχασε στις λεπτομέρειες δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και έχει όλα τα φόντα να γευτεί σύντομα τις πρώτες επιτυχίες της. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Οι Κοσκινιάτες προετοιμάζονται πλέον για το πρώτο παιχνίδι που θα δώσουν μπροστά στο κοινό τους, κόντρα στον ΑΕΡΑ.

Εκτός επιλογών τέθηκε ο Μικκιού, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ματς με τον Κλεόβουλο (θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής), με τον Σάσα Γιόνοβιτς να συνεχίζει να περιμένει την ένταξη στις προπονήσεις των κωλυόμενων, λόγω επαγγελματικών ωραρίων, Νίκα και Μοσκιού. Ο πρώτος αναμένεται να μπει την επόμενη εβδομάδα (εδώ και μέρες δουλεύει ατομικά), ενώ ο δεύτερος θα ακολουθήσει στις αρχές Νοεμβρίου.