Καλή εικόνα στην τελική ευθεία για Διαγόρα και Ροδίων Άθλησις

Ο περιορισμένος αριθμός ομάδων στον Όμιλο Ρόδου σημαίνει αυτομάτως και ανάλογους περιορισμούς στην επιλογή αντιπάλων για φιλικά στην περίοδο προετοιμασίας.

Διαγόρας, Γαλάζια Ακαδημία, Ροδίων Άθλησις και η Καλλιθέα, που δεν έχει καταφέρει να δώσει φιλικό με αντίπαλο πέραν του τοπικού πρωταθλήματος, εναλλάσσονται μεταξύ τους κάθε εβδομάδα προκειμένου να αποκτήσουν οι αθλητές αγωνιστικό ρυθμό, ειδικά όσο πλησιάζει η πρεμιέρα της σεζόν.

Βέβαια, όλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται καλά και δυνατά φιλικά όπως το προχθεσινό στην τέντα ανάμεσα στον Διαγόρα και το Ροδίων Άθλησις, δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο προσεχές πρωτάθλημα και μάλιστα θα αναμετρηθούν την 1η αγωνιστική!

Ο Κυριάκος Μάγος είχε σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του κι έχοντας διατηρήσει σχεδόν ολόκληρο τον περσινό κορμό του, ο «γηραιός» έπαιξε αρκετά καλό μπάσκετ, με τους καινούριους αθλητές, όπως ο Κώστας Μητσού, να δείχνουν ήδη προσαρμοσμένοι.

Από την άλλη πλευρά, ο Αριστοτέλης Χατζηφούντας είδε το Ροδίων Άθλησις να βγάζει ανά διαστήματα ωραίες συνεργασίες κι ενέργεια στο παρκέ.