Μεγάλη επιτυχία είχε το Φεστιβάλ Φαρμακευτικών βοτάνων στη Ρόδο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο Φεστιβάλ Φαρμακευτικών βοτάνων στο νησί της Ρόδου.

Με δήλωσή του ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “το Φουντουκλί” κος Γεώργιος Τόππος, εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους έδωσαν το “παρών” στο Φεστιβάλ Ενημέρωσης φαρμακευτικών βοτάνων.
 Μια εκδήλωση που έγινε πλέον θεσμός και θα γίνεται περισσότερες φορές διότι θα φιλοξενηθεί σε Νησιά και στην Αθήνα. 

«Το οφείλουμε – επισήμανε ο διοργανωτής  κος Μιχάλης  Δραμουντανής- στους Αξιόλογους Ομιλητές που  κάθε χρόνο βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην Ενημέρωση των φαρμακευτικών βοτάνων ενώ ευχαρίστησε  τον κύριο Νικολάου Φιλήμονα - Πρόεδρο Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου "Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ".
 


Την Κυρία Μιχαλάκη Σπυριδούλα - Διατροφολόγο.
Τον κύριο Δρ. Θανόπουλο Κώστα - Πρόεδρο Συλλόγου Στήριξης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.
Την Κυρία Πιζήμολα Σ. Μαρία - Ιατρό, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο.

Τον κύριο Κωνσταντάκη Απόστολο - Γεωπόνο, Ζωοτέχνη.
Τον κύριο Συργιάννη Χάρη - Εκπαιδευτικό, υποψήφιο Διδάκτορα ΤΕΠΑΕΣ και υπεύθυνος στο Κέντρο
Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων.

Τον κύριο Ρένεση Νίκο- Γεωπόνο και υπεύθυνο φυτωρίου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τον Αγαπητό μας Πάτερ Νεκτάριο Πόκια που μας τίμησε με την παρουσία του. Τον υπεύθυνο Πρωτογενούς τομέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κύριο Ζαννετίδη Φιλήμονα.

Τον κύριο Αγαπητό Πάλλα αντιδήμαρχο, τον κύριο Τσοπανάκη Δημήτριο περιφερειακό σύμβουλο, τους συνεργάτες μου, την “Ροδιακή” εφημερίδα για τη στήριξη και τους χορηγούς επικοινωνίας καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο για την φιλοξενία. 

Σε δήλωσή του επίσης ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Φουντουκλί» επισήμανε ότι το φεστιβάλ φαρμακευτικών βοτάνων που διοργανώθηκε ήταν από τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν στο χωριό μας και είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μιχάλη Δραμουντανή για την τιμή που μας έκανε να συνδιοργανώσουμε μαζί φεστιβάλ φαρμακευτικών βοτάνων. Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε Αξιόλογους ομιλητές τους ευχαριστούμε που βρέθηκαν στο χωριό μας για να μας ενημερώσουν και να μας παρουσιάσουν την χρήση των βοτάνων. 

Ευχαριστούμε Θερμά», κατέληξε ο ίδιος στη δήλωσή του.