Κινητοποίηση για το ντέρμπι στις Καλυθιές

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται όλοι στις Καλυθιές, καθώς το ερχόμενο Σάββατο ο Απόλλων θα υποδεχθεί την ομάδα της Ρόδου.

Οι «κυανοκίτρινοι» μετά την εύκολη όπως εξελίχθηκε νέα εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Κατταβιάς, συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τα «ελάφια».

Μετράνε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αποδείξουν πως θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αγώνα υψηλής επικινδυνότητας.

Είναι ένα παιχνίδι που θα καταδείξει τις δυνάμεις τους και τις ικανότητες τους. Μια νέα νίκη θα τους δώσει μεγάλη ώθηση και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Καμπούρης βέβαια προσπαθεί να αποσυμφορίσει τους παίκτες του και να τους τονίζει πως θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν όπως και όλα τα παιχνίδα. Η προετοιμασία για τον Σαββατιάτικο αγώνα ξεκίνησε με ευχάριστες ειδήσεις, καθώς αποδείχθηκε τελικά πως ο Φώτης Χατζηβαλσάμης που δέχθηκε σκληρό χτύπημα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

Επίσης προπονήσεις με την ομάδα ξεκίνησε από Δευτέρα και ο Γιώργος Φωτεινής, αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, κάτι που χαροποιεί την τεχνιική ηγεσία που σε λίγο καιρό θα έχει μια επιπλέον επιλογή για την άμυνα.

Να σημειωθεί πως για το ντέρμπι με τη Ρόδο, η διοίκηση του Απόλλωνα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση των «πράσινων» για να συνεργασθούν, ώστε η οργάνωση για τη φιλοξενία τόσο της αποστολής, όσο και των φιλάθλων της Ρόδου, να είναι άψογη. Οι διοικούντες της ομάδας των Καλυθιών θα φροντίσουν οι φίλαθλοι να καθήσουν σ’ ένα συγκεκριμένο σημείο της εξέδρας, προκειμένου να αποφευχθεί το παραμικρό.