Εύκολο βράδυ για τον ΔΙ.Α. απέναντι στον Ποσειδώνα Καρπάθου

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε χθες ο ΔΙΑΣ. Καλύτερος όντας από τον Ποσειδώνα Καρπ., τον νίκησε με 2-0 παίρνοντας ακόμα ένα “τρίποντο”.

Η ομάδα της Καρπάθου λειτούργησε αμυντικά, θέλοντας να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα του ΔΙ.Α. και με τους Δράκο και Σπανό Μ. να απειλήσει τον Τσαραπατσάνη, αλλά δεν τα κατάφερε . Δέχτηκε μάλιστα το πρώτο τέρμα σε καθοριστική χρονική στιγμή 

Ήταν το 45΄ όταν από κόρνερ από δεξιά του Χατζηβασίλη, ο Μποϊλής έπιασε το σουτ κι ο Θωνιάτης από κοντά  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

Στο β΄ μέρος ο ΔΙ.ΑΣ. ανέβασε την επιθετικότητα του έχοντας την κατοχή της μπάλας και σημείωσε το δεύτερο γκολ της συνάντησης στο 65’. Από σέντρα του Δρόσου, ο Θωνιάτης σκόραρε και πάλι από κοντά για να γίνει έτσι το 2-0. 

Θωνιάτης, Χατζηβασίλης και Βλαντιμίρωφ ήταν οι καλύτεροι του ΔΙ.Α., ενώ ξεχώρισαν από τον Ποσειδώνα οι Μαντινάος, Ζαρκαδούλας και ο Γαλάνης. 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Δημαράκη, Αλέκου και Καραμούτα. 

Οι ομάδες:
ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μποϊλής, Ιωαννίδης (77΄Ταρέλι), Θωνιάτης, Μπεκιρλάρι (59΄Πής), Μαργαρίτης, Χατζηφούντας (70΄Συντιχάκης), Χατζησουλεϊμάν (46΄Μαριάς), Χατζηβασίλης, Βλαντιμίρωφ, Δρόσος. 
Ποσειδών: Γαλάνης, Κεσίδης (70΄Καουκάκης), Καζιλιέρης, Σπανός Ι., Χατζημανώλης, Μαντινάος, Ζαρκαδούλας, Φελουζής (86΄Αναγνωστόπουλος), Δράκος, Σπανός Ε., Χανιώτης (42΄Κοντονικόλας).