Από αύριο το τουρνουά σκουός  στο Porto Angeli

Με τη συμμετοχή 24 ανδρών και 8 γυναικών, ξεκινάει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου PORTO ANGELI στα Στεγνά, το τουρνουά σκουός "PORTO ANGELI RHODES CUP SQUASH OPEN" που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης.

Στους αγώνες, οι οποίοι θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από την Αθήνα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τη Φινλανδία, την Αγγλία και φυσικά τη Ρόδο.

Το τουρνουά, το οποίο γίνεται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Τοιχοσφαίρισης (ΠΕΦΤ), είναι τριών αστέρων και το πρώτο επίσημο στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Πρόκειται για ένα καινούργιο court, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο ενώ διαθέτει και άνετο χώρο για τους θεατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα ονόματα του τουρνουά που ξεχωρίζουν είναι και αυτό της Βρετανίδας Beverly Brockway, η οποία ήταν και η νικήτρια στο Διεθνές τουρνουά του SHERATON τον περασμένο Ιούνιο.

Οι διοργανωτές του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης, φιλοδοξούν να κάνουν ακόμα ένα τουρνουά που θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον, θέλοντας να εγκαινιάσουν και τις όμορφες εγκαταστάσεις του PORTO ANGELI.