Εργασιακό: Αυλαία στο Β’ Όμιλο

Με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου θα συνεχιστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο το 4ο εργασιακό τουρνουά μπάσκετ «Υδροκατασκευαστική Αντωνόγλου», που διοργανώνει το Ροδίων Άθλησις στο κλειστό γυμναστήριο του γνωστού εκπαιδευτηρίου.

Η αναμέτρηση των Underdogs με τον Διγενή Κοσκινού ξεχωρίζει στο πρόγραμμα ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι άλλες τέσσερις συναντήσεις της πρεμιέρας του Β’ Ομίλου, με τον φιναλίστ Ιβίσκο ν’ αντιμετωπίζει τον «πρωτάρη» Σταυρό Καλυθιών και το ΤΕΕ, που επανεμφανίζεται στη χειμερινή διοργάνωση, την ομάδα του Kronos Security.

Το πρόγραμμα του Β’ Ομίλου (1η αγωνιστική):
Σάββατο 13 Οκτωβρίου
Ροδίων Παιδεία (19.00’) Buzzer Beaters – Οικονομικό Επιμελητήριο
Ροδίων Παιδεία (21.00’) Σταυρός Καλυθιών – Ιβίσκος

Κυριακή 14 Οκτωβρίου
Ροδίων Παιδεία (17.00’) Kronos Security – TEE
Ροδίων Παιδεία (19.00’) Μπιργουόκι Μπαξ – Panthers
Ροδίων Παιδεία (21.00’) Underdogs – Διγενής Κοσκινού by Κολλέγιο.

Οι πρώτες «εικοσάρες» στο τουρνουά
Στις αναμετρήσεις του διημέρου 6-7 Οκτωβρίου, για τον Α’ Όμιλο, είχαμε και τις πρώτες «εικοσάρες» της φετινής διοργάνωσης.

Ο Πολυζώης Δασκαλάκης του Δωριέα Νεοχωρίου και ο Γιάννης Καλλιγάς του Epavlis café σημείωσαν 25 και 22 πόντους αντίστοιχα ωστόσο μόνο η ομάδα του πρώτου χαμογέλασε στο τέλος.

Οι κορυφαίοι σκόρερ: 1) Δασκαλάκης (Δωριέας Νεοχωρίου) 25, 2) Καλλιγάς (Epavlis) 22, 3) Τσέρκης (Δωριείτες) 19, -) Παπαγιάννης (Modela) 19, -) Χηράκης (Blue Celtics) 19, -) Κόρρος (Modela) 19.

Οι κορυφαίοι ριμπάουντερ: 1) Γαλάτος (Δωριείτες) 9, 2) Ράτζας (Δωριείτες) 8, 3) Τσούβαλης (Villanova City) 7, -) Ροδίτης (Epavlis) 7, 5) Κουτσομανώλης (Βενετόκλειο) 6, -) Τσιγάρος (Βενετόκλειο) 6, -) Τσέρκης (Δωριείτες) 6, -) Μανώλης (Epavlis) 6, -) Δημουλάς (Αστυνομία) 6, -) Πλάτσης (Αστυνομία) 6.