Έτοιμος να πει το «ναι» για το Survivor 3 o Τριαντάφυλλος!

Μπορεί να απομένουν περίπου 4 μήνες για το Survivor 3 όμως ο ΣΚΑΙ και ο Ατζούν τρέχουν για να κλείσουν μια πολύ δυνατή ομάδα!

Η αποτυχία του Survivor 2 σύμφωνα με στελέχη του καναλιού οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως στο ριάλιτι δεν μπήκαν δυνατές προσωπικότητες, όπως στο Survivor 1 και έτσι για τον τρίτο κύκλο θα είναι αρκετά πιο προσεχτικοί!

Το Athensmagazine.gr σας έχει όμως το πρώτο όνομα που φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από το Survivor 3!

Πρόκειται για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος μάλιστα, μέσω της προσωπικής του σελίδα στο facebook κατά καιρούς εξέφραζε την άποψή του για το Survivor μη κρύβοντας πως είναι φαν του ριάλιτι! Μάλιστα είχε δώσει το παρόν και στην εκπομπή Survivor Panorama!

Για ποιον πρόκειται; Φυσικά για τον Τριαντάφυλλο! Τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή, από την Ρόδο, ο οποίος φαίνεται έτοιμος για το μεγάλο βήμα!

Ο μόνος του προβληματισμός είναι η οικογένειά του, αφού είναι πατέρας ενός γλυκού αγοριού, μόλις δύο ετών και φαίνεται προβληματισμένος να αφήσει την γυναίκα του μόνη για αρκετό διάστημα!

Ωστόσο φαίνεται πως τελικά τείνει στο να πει το πολυπόθητο "ναι" και να βρεθεί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου από το νέο έτος! 

Πηγή: athensmagazine.gr