Ροδίων Άθλησις: Εξανεμίσθηκαν τα περιθώρια για τουρνουά…

Δυσκόλεψε η κατάσταση για την διεξαγωγή τουρνουά  στο νησί μας από την πλευρά του «Ροδίων Αθλησις» και αφού εξέλειπαν οι προϋποθέσεις πλέον, εξανεμίσθηκε η σκέψη της διεξαγωγής.

Τώρα πλέον Διοίκηση και τεχνική ηγεσία, σκέφτονται το πώς θα μπορέσει η ομάδα να προετοιμασθεί  όσο το δυνατόν καλύτερα, με τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών είτε στη Ρόδο είτε μακριά από το νησί.

Πιο συγκεκριμένα:

Χθες το Ρ.Α. πήρε αρνητική απάντηση από την ομάδα της Κομοτηνής, στην οποία είχε γίνει πρόταση για λόγους συγκοινωνιακούς  περισσότερο.

Παράλληλα είναι αδύνατον να έρθουν στη Ρόδο, τόσο η ΑΕΚ όσο κι ο Παναθηναϊκός, στους οποίους έγινε πρόταση, αλλά…βρήκαν ακριβά τα εισιτήρια, τη στιγμή που το «Ροδίων» είχε αναλάβει τα έξοδα διαμονής και διατροφής, για να γίνουν τουλάχιστον φιλικά παιχνίδια στις 13 και 14 Οκτωβρίου.

Συνεπώς, εκεί που αρχικά δεχόντουσαν όλοι στην αρχή για να έρθουν στη Ρόδο,  στο τέλος…δεν έρχεται κανείς.

Σημειωτέον πως η Παναχαϊκή δεν έρχεται, γιατί άλλαξε προπονητή πριν από λίγες μέρες, γεγονός που σχεδίαζε πάνω του-στην έλευση δηλαδή της ομάδας των Πατρών- το «Ροδίων», ενώ στη Σύρο για να αντιμετωπίσει τον Φοίνικα πάει ο Ολυμπιακός.

Το «Ροδίων» συνεπώς που ήθελε όσο τίποτε άλλο το τουρνουά, κινδυνεύει να μην κάνει τώρα ούτε φιλικά. Σύμφωνα με τα πλάνα του Σπύρου Γκολίτση, η ομάδα  χρειάζεται μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη που ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α2, δυο δυνατά φιλικά προετοιμασίας τουλάχιστον .

Εκεί επικεντρώνει το ενδιαφέρον του ο Ροδίτικος σύλλογος. Όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε χθες «αναζητούνται πλέον αντίπαλοι μακριά από το νησί μας, για να μην εμφανιστούμε ανέτοιμοι στην πρεμιέρα. Κι αυτό στην παρούσα χρονική στιγμή είναι πολύ δύσκολο να  γίνει…». 

Πάντως το «Ροδίων», περίμενε διαφορετική αντιμετώπιση από τις αθλητικές αρχές του τόπου μας… Περισσότερη συμπαράσταση, που θα οδηγούσε σε αποτέλεσμα σε αυτό το πρόβλημα.