Στο κυνήγι της νίκης και του πλεονεκτήματος ο Ιάλυσος

Ιδιαίτερης σημασίας παιχνίδι χαρακτηρίζουν οι πάντες στον Ιάλυσο, το τοπικό ντέρμπι του 6ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής που θα γίνει την Κυριακή στις 16.00 στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας.

Οι «ερυθροκίτρινοι» πάνε στο σημαντικό αυτό παιχνίδι, να αντιμετωπίσουν μια ομάδα με τους ίδιους  στόχους και φιλοδοξίες, προσβλέποντας ψηλά και που έχουν σαν μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Η σημασία έγκειται στο γεγονός πως ο Ιάλυσος έχει ένα ματς λιγότερο και σαφέστατα αν κερδίσουν στο ντέρμπι, θα έχουν εκείνοι στη συνέχεια το αβαντάζ.

Μιας και το πρωτάθλημα είναι στην 3η αγωνιστική του, το οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν προκαθορίζει τίποτα σε ότι αφορά τον τίτλο Δεν στέφθηκε κανείς πρωταθλητής από τον Νοέμβριο. 

Ο Θανάσης Τερζής και οι παίκτες  του, θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, να παρουσιάσουν καλό θέαμα και μέσα από την καλή τους αγωνιστική εικόνα, να πάρουν τη νίκη, γνωρίζοντας πρωτίστως ποιος είναι ο αντίπαλος τους, αλλά και η δυναμικότητα του.

Αγωνιστικά η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Χθες οι παίκτες του Ιάλυσου προπονήθηκαν κανονικά στο «Οικονομίδειο», με το βάρος από τον Θανάση Τερζή και τους συνεργάτες του, να πέφτει στην τακτική του ντέρμπι.

Πρόβλημα στην επιλογή των παικτών που θα ξεκινήσουν δεν υπάρχει κανένα, καθώς  όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή τους, με τον Περικλή Βελλίνη να έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του κόουτς, καθώς εξέτισε την ποινή του και μπορεί να αγωνιστεί.

Στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου υπάρχει επίσης κινητοποίηση στον κόσμο, που θέλει να δει και να παρακολουθήσει το παιχνίδι από κοντά. Αυτό σημαίνει πως ο Ιάλυσος θα πάει με τον κόσμο του στο Δημ. Στάδιο.