Διαγόρα: Μπήκαν Ξενοδόχωφ και Δήμας

Ο Διαγόρας συνέχισε σε κανονικούς ρυθμούς την προετοιμασία του για το σημαντικό ντέρμπι της Κυριακής στο Δημ. Στάδιο, κόντρα στον Ιάλυσο .Είναι ένα τοπικό ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής, με αρκετές ιδιαιτερότητες, τις οποίες γνωρίζουν καλά οι «κυανέρυθροι».

 

Εκείνο που θέλουν  οι του Διαγόρα, είναι να παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε άποψη και κομπλέ, σε ένα τόσο σπουδαίο ματς ,αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

 

Η χθεσινή μέρα επεφύλασσε θετικά αλλά και αρνητικά.

 

-Στα θετικά βέβαια, είναι  η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς του Γεννάδιου Ξενοδόχωφ, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της θέσης, κάτω από τα γκολπόστ. Δείχνει να ξεπέρασε τελείως το πρόβλημα του και χθες προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

 

Το ίδιο συνέβη και με τον Γιώργο Δήμα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και έθεσε πλέον τον εαυτό του στη διάθεση του Νίκου Παντέλη.

 

-Στα αρνητικά πάντως υπάρχει από χθες, μια ενόχληση του Χατζησάββα στον προσαγωγό, προφανώς από τη συνεχή προσπάθεια στο γήπεδο του Μενιδίου, που ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Για το νεαρό φορ πάντως, υπάρχει η πίστη πως θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιάλυσο. Ο Νίκος Παντέλης δεν θέλει να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο, μιας κι έχει εκτός μάχης ήδη τον Πέτρου Λουτσέα.

 

Οι «κυανέρυθροι» διατηρούν το καλό κλίμα μέσα κι έξω από τα αποδυτήρια τους, μετά το δυο στα δυο που προήλθε από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Μενίδι.