Αναγεννάται το πόλο στη Ρόδο

Στην απόφαση της επανίδρυσης ομάδας πόλο, αποφάσισε να προχωρήσει ο Υγρός Στίβος Ρόδου, μετά από πολλά χρόνια, όχι μόνο ανδρικής ομάδας, αλλά και γυναικείας και μάλιστα θα δηλωθούν άμεσα στα πρωταθλήματα της Γ’ και της Β’ εθνικής αντίτοιχα που θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο σύλλογος της πόλης μας πήρε την απόφαση αυτή, με τους ανθρώπους του να έχουν επηρεαστεί θετικά από τη φιλοξενία των αθλητών του για προπονήσεις στο «Μπλε Παλατάκι».

Μετά από τις περιόδους της περασμένης δεκαετίας που οι ομάδες του Υ.Σ. ΡΟΔΟΥ έφθασαν στην Α2, τα πέντε χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω των προβλημάτων χώρου και των οικονομικών μνημονιακών  πληγμάτων που ταλανίζουν τη χώρα και τον ελληνικό αθλητισμό, ο ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΡΟΔΟΥ τολμάει και αποφασίζει να αξιοποιήσει τα πάρα πολλά παιδιά που έχουν αγκαλιάσει την πρόκληση του πόλο και  δηλώνει συμμετοχή στα Πρωταθλήματα 2018-2019 Ανδρών και Γυναικών και την επόμενη χρονιά θα δηλώσει στη SUPER MINI Αγοριών και Κοριτσιών όπως και στα Παίδων και Κορασίδων, αξιοποιώντας έτσι το τεράστιο ενδιαφέρον που δείχνουν αγόρια και κορίτσια για το πόλο. 

Με διάθεση και πρόγραμμα κτίζονται από την αρχή οι ομάδες Ανδρών και Γυναικών, με παιδιά ηλικίας από 9 ετών και πάνω και η πισίνα ξεχειλίζει από ταλέντο και όρεξη των παιδιών που ανυπομονούν να παίξουν στο πρωτάθλημα και κάποια μέρα να διακριθούν.