Πιθανότητες για Χατζησάββα στο Διαγόρα

Ο Διαγόρας συνέχισε και χθες την προετοιμασία του για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς που θα δώσει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Υποδέχεται τον συντοπίτη Ιάλυσο και θέλει μέσα από τις αγωνιστικές ικανότητες της ομάδας, να πετύχει μια ακόμα νίκη, αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις δύο πρώτες επιτυχίες που είχε στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας κρύβει πολλές δυσκολίες που γίνονται περισσότερες, μιας και ο αντίπαλος την Κυριακή έχει τον ίδιο στόχο, γεγονός που σημαίνει, πως αυτός που θα πάει την Κυριακή στο γήπεδο θα παρακολουθήσει καλό παιχνίδι και από τις δυο πλευρές και θα ευχαριστηθεί θέαμα.

Αυτό έχουν σκοπό να κάνουν οι «κυανέρυθροι» που γυμνάσθηκαν και χθες σε κανονικούς ρυθμούς , με τον Νίκο Παντέλη να περιμένει να λύσει ακόμα τα δύο προβλήματα που έχει στον επιθετικό τομέα.

Ο Πέτρου Λουτσέα θα απουσιάσει σίγουρα, καθώς δεν έχει ακόμα αποθεραπευτεί και φυσικά όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, δεν υπολογίζεται ούτε για το ματς  της επόμενης αγωνιστικής με τον συνώνυμο των Βραχνέικων και μάλιστα εκτός έδρας.

Από την άλλη πλευρά ο 25χρονος Χρήστος Χατζησάββας, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα χθες, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του και να μπορέσει να δώσει το παρόν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί, από τη σημερινή και  την αυριανή προπόνηση. Σ’ αυτές ο κόουτς θα ρίξει πολύ το βάρος στην τακτική, που θέλει να ακολουθήσουν οι παίκτες του στο ντέρμπι.