Πρώτο ζητούμενο, να σκοράρει…

«Άνυδρος» παρέμεινε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Ορφέας, όπου μετράει δύο ήττες εκτός με ΔΙ.Α. (3-1) και ΑΕΡΑ (1-0) και μία εντός με Κλεόβουλο (2-0). Ωστόσο η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή δεν παραδόθηκε αμαχητί, αντιθέτως «πάλεψε» όσο μπορούσε, ειδικά στο τελευταίο παιχίδι με τον ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ενώ είχε και δοκάρι.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον κόουτς των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται στην επιθεση, καθώς οι επιθετικοί του δεν μπορούν να βρουν στόχο. Οι ευκαιρίες τους δίνονται, αλλά η έλλεψη εμπειρίας και ψυχραιμίας τους λείπει μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα οι κόποι των συμπαικτών τους και των ίδιων να πηγαίνουν χαμένοι.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι πως όλα τα γκολ που δέχθηκαν, προήλθαν από δικά τους λάθη. Πάντως το γεγονός αυτό δεν πτοεί την ομάδα της πόλης της Ρόδου που έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Η αισιοδοξία για το μέλλον υπάρχει και αυτό θα επιδιώξει να αποδείξει σήμερα στο δεύτερο εντός παιχνίδι του, με αντίπαλο τον Άρη. Ο Γρηγόρης Σαρρής και οι παίκτες του δούλεψαν όλη την εββομάδα πάνω σ’ αυτό το παιχίδι και δηλώνουν έτοιμοι να κατακτήσουν τους πρώτους τους βαθμούς.

Ο τεχνικός του Ορφέα τους μόνους παίκτες που δε θα έχει στη διάθεσή του, είναι οι τραυματίες Σάββας Γεωργαλλής (θλάση) και Χρήστος Κώστας (κάταγμα περόνης). Ο δεύτερος αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε τρεις εβδομάδες περίπου. Ένα ευχάριστο νέο για τον Γρηγόρη Σαρρή, αποτελεί η άφιξη του Κωνσταντίνου Σβέρκου στο νησί μας εντός της ημέρας, ενός ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο νεαρός μέσος είναι φοιτητής και είναι από τη Λιβαδειά, όπου βρέθηκε το τελευταίο διάστημα για εξετάσεις οδήγησης.