Η τουριστική Ελλάδα για πρώτη φορά στη Δυτική Ακτή της Αμερικής

Η North Events με την ASTA -American Society of Travel Agents, το ASTA Greek Chapter και την FedHATTA - Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, στο πρώτο roadshow της Ελλάδας σε Σαν Ντιέγκο, Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο.

Με τη σημαντική συνεργασία και υποστήριξη της ASTA, η North Events διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 1ο GREEK PANORAMA B2B Roadshow για ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς τον περασμένο Μάιο, σε 3 μεγάλα αστικά κέντρα της ανατολικής ακτής των Η.Π.Α. σε Βοστώνη, Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη.

Τον Φεβρουάριο του 2019, η North Events, προγραμματίζει το 2ο GREEK PANORAMA B2B Roadshow για την Ελλάδα στη δυτική ακτή των Η.Π.Α., σε 3 σημαντικούς προορισμούς της Καλιφόρνια: Σαν Ντιέγκο, Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο.

Η Καλιφόρνια είναι μια από τις πλουσιότερες πολιτείες των ΗΠΑ και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό και αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό στόχο για την ελληνική τουριστική αγορά.  

Πρόγραμμα Περιοδείας:
1. SAN DIEGO 25 Φεβρουαρίου 2019
2. LOS ANGELES  26 και 27 Φεβρουαρίου 2019
3. SAN FRANCISCO 28 Φεβρουαρίου 2019 και 1 Μαρτίου 2019.

Στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ ελληνικής και αμερικανικής πλευράς στο Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, θα διοργανωθούν και βραδινές εκδηλώσεις – δείπνα εργασίας – με σημαντικά στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας της Αμερικής.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν προορισμοί και  εκπρόσωποι εταιρειών από όλο το φάσμα της ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Για συμμετοχές και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:
North Events, Τηλ. επικοινωνίας για την Ελλάδα +30 210 9713281, + 30 210 9734859, Email: info@greekpanorama.com, info@north-e.com