Με Χρυσανθή ξανά στα γκολπόστ ο Κλεόβουλος

  Με στόχο να περάσουν αλώβητοι από μία έδρα που ήδη «πλήγωσε» τους Διγενή και Διαγόρα Βατίου και γιατί όχι, να πανηγυρίσουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, το οποίο θα τους μεταφέρει σήμερα το πρωί στην Κάρπαθο, τα μέλη της αποστολής του Κλεόβουλου.  

Η ενδεκάδα του Δημήτρη Δογιάμα θα ξεκινάει στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα, όπως συνέβη και στο πρόσφατο ματς με τον Διγενή, από τον Αντώνη Χρυσανθή, δεδομένου πως μία σημαντική οικογενειακή υποχρέωση δεν επιτρέπει στον τερματοφύλακα Γιώργο Μήλιο να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του. 

Ο τεχνικός των Λίνδιων κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Νίκο Κολιοκώστα, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ρόδου (αναμένεται να επιστρέψει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας), ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του Παναγιώτη Κουκουτσέλα. Ο 31χρονος αμυντικός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, τις προηγούμενες μέρες προπονήθηκε συντηρητικά και ανάλογα με το πώς θα αισθάνεται θα χρησιμοποιηθεί, έστω και ως αλλαγή.