Εκδηλώσεις γεμάτες λάμψη από τους Βετεράνους Ρόδου / Διαγόρα

Το πρόγραμμα δράσεων των επόμενων μηνών, συζήτησαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασής τους, τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα. 

Το φιλικό τους με την Προοδευτική «κλείδωσε» για τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Γήπεδο της Νίκαιας, ενώ με την ευκαιρία του ταξιδιού τους στην πρωτεύουσα, είναι πιθανό οι Ρόδιοι παλαίμαχοι να λάβουν μέρος σε αγώνα με αντίπαλο τη μικτή των βετεράνων του Παναρκαδικού και της Κορίνθου, ίσως και τον ιστορικό Αργοναύτη, τον οποίο ίδρυσαν Δωδεκανήσιοι. 

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση στο νησί φιλικού αγώνα με τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ την 7η Μαρτίου και όπως λένε οι άνθρωποι του Συνδέσμου, για την επισημοποίησή του απομένει η διευθέτηση των τελευταίων τυπικών λεπτομερειών.  

Με την ευκαιρία του σπουδαίου ραντεβού θα τιμηθούν πρόσωπα που συνδέουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» με το ροδιακό ποδόσφαιρο , όπως οι Μιχάλης Μπέλλης (προπονητής της μεγάλης Ρόδου), Άγγελος Αναστασιάδης (ποδοσφαιριστής και προπονητής του Διαγόρα), Γιώργος Κωστίκος (άσσος του Διαγόρα), Χρήστος Βελλής (παίκτης του Διαγόρα) και Γιώργος Σκαρτάδος (αθλητής της Ρόδου). 

Άλλη μία ενδιαφέρουσα και γεμάτη συμβολισμούς εκδήλωση προγραμματίζεται για τον Ιούνιο του 2019. Στη Ρόδο αναμένεται να έρθει μικτή ομάδα από την Κύπρο, αποτελούμενη από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Το φιλικό θα είναι αφιερωμένο στον σημερινό προπονητή και παλαιότερα σπουδαίο άσσο του ΑΠΟΕΛ, της Δόξας Δράμας και διεθνή με την Εθνική ομάδα της μεγαλονήσου Ανδρέα Σταύρου. 

Τέλος, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Ρόδου και Διαγόρα εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στο μέλος τους Λευτέρη Σταυρή, στον οποίο εύχονται να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.