Το γκολ της ανθρωπιάς το πέτυχε ήδη ο Ηρακλής

Την αξιέπαινη πρωτοβουλία να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα επιτρέψουν σ’ ένα μικρό αγόρι, τον Γιώργο, να ξαναβρεί την υγεία του σε κλινική του εξωτερικού, ανέλαβε η διοίκηση του Ηρακλή, μέσα από τη διάθεση μέρους των εσόδων από το σημερινό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο την Κατταβιά. 

Οι «ροπαλοφόροι» ελπίζουν σε μία όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου των Μαριτσών, ώστε και ο αγώνας του μικρού Γιώργου να βοηθηθεί ουσιαστικά, αλλά και η ομάδα να λάβει στήριξη στην προσπάθειά της να κατακτήσει την τρίτη φετινή νίκη της. 

Στη διάθεση του Κώστα Πάττα επανήλθαν ο Σάββας Κούρος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, καθώς και οι μέχρι πρότινος τραυματίες Γιώργος Μπιλιάς και Αλέξανδρος Παγκράτης, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ηρακλής θα απολαύσει την πολυτέλεια της πληρότητας. 

Τούτη τη φορά είναι ο Παναγιώτης Σπάρταλης που στερεί από τον προπονητή του μία σημαντική επιλογή για την αρχική ενδεκάδα, καθώς η τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας στην απόφαση να τον προφυλάξουν.  
                                               
Ακολουθεί αγώνας γυναικών 
Να παρατείνουν τη βόλτα τους στο γήπεδο των Μαριτσών θα έχουν σήμερα οι φίλαθλοι, καθώς λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του ματς της Α’ κατηγορίας, θα ακολουθήσει, στις 19:15 το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη νεοσύστατη γυναικεία ομάδα του Ηρακλή και τον ΑΣΤΙΡ.