Κωδικός «έδρα» στο Χολαργός - Κολοσσός

Τόσο στο χαμένο παιχνίδι με τον Προμηθέα στο Βενετόκλειο όσο και στο σημερινό με τον Χολαργό στην Αθήνα αναφέρεται στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Αλέξανδρος Αγγελάκος. 

Ο 24χρονος παίκτης του Κολοσσού H Hotels σχολιάζει πως «δεν μπήκαμε με ιδανικό τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς γνωρίσαμε την ήττα στην έδρα μας. Ο Προμηθέας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και άξιζε τη νίκη.

Εμείς δεν μπορέσαμε να του κόψουμε τον ρυθμό στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου τα συνεχόμενα τρίποντα τους μας πόνεσαν πολύ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτίσουν μία διαφορά και εμείς να μην μπορούμε να τη μαζέψουμε στη συνέχεια. Μαζί με το προπονητικό τιμ αναλύσαμε τα λάθη μας στο βίντεο και με γνώμονα αυτό πάμε τώρα στον Χολαργό, για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη».

Ο Αγγελάκος τόνισε ότι «εκεί είναι ο κόουτς Λυκογιάννης και γι’ αυτό πάνω-κάτω ξέρουμε τι μπάσκετ θέλει να παίξει η ομάδα του. Ο Χολαργός έρχεται από δύο καλές παρουσίες απέναντι στον Ολυμπιακό σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και εμείς έχουμε δει τις αδυναμίες που πρέπει να χτυπήσουμε.

Θα πρέπει, λοιπόν, να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο και να επιβάλλουμε όσο μπορούμε τον ρυθμό μας. Εξίσου σημαντικό για εμάς θα είναι να βγάλουμε από το μυαλό μας τον παράγοντα έδρα, καθώς ο Χολαργός θα έχει τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου, ώστε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας, όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται».

Στον παράγοντα «έδρα» στάθηκε και ο νεαρός διεθνής γκαρντ του Χολαργού, Διονύσης Σκουλίδας: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο είναι και ταυτόχρονα ιστορικό για τον σύλλογο, διότι είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην Basket League.

Προερχόμαστε από μια πολύ καλή προσπάθεια και εικόνα απέναντι στον Ολυμπιακό και πιστεύω πως έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία και θα είμαστε έτοιμοι στο μέγιστο βαθμό να αποδείξουμε ότι αξίζουμε!

Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την ομάδα αυτό το Σάββατο, διότι θα δει όλους τους κόπους της να ανταμείβονται βλέποντας τον σύλλογο να αγωνίζεται στο γήπεδο του για πρώτη φορά στην Basket League!».