Χαρά για τον νέο  “κανονιέρη”  στον Πολύστρατο

Ιδανικά ακόνισε ο Πολύστρατος την αιχμή του «δόρατός» του, καθώς προς μεγάλη ικανοποίηση του προπονητή του Γιώργου Αγγελάκη, απέκτησε τον ικανότατο επιθετικό Αντώνη Μπάλλα, πρώτο σκόρερ της Αθλέτικο στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (σημείωσε εννέα τέρματα).

Επιπλέον, η ομάδα των Λαέρμων έντυσε στα χρώματά της τον 18χρονο μέσο των Ατρόμητων Ιωσήφ Παπαντωνίου, καθώς και τον 15χρονο αριστερό μπακ Τσαμπίκο Ισκά, τον οποίο παραχώρησε ο Διγενής με δανεισμό.

Τα δελτία των Μπάλλα και Ισκά θα είναι έτοιμα από Δευτέρα, συνεπώς σε αντίθεση με τον Ισκά, οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσουν τον Πολύστρατο στο σημερινό παιχνίδι του Κυπέλλου Δωδεκανήσου με τον Ακουσίλαο στο γήπεδο των Φανών, περιμένοντας για το ντεμπούτο τους τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας με αντίπαλο τον Άγιο Γεώργιο.

Η τελευταία εκκρεμότητα που απέμεινε για να κλείσουν ο Γιώργος Αγγελάκης και οι άνθρωποι της διοίκησης αφορά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Ήταν που ήταν μεγάλη η ανάγκη, την έκανε ακόμα μεγαλύτερη η αδυναμία συμμετοχής του πολύπειρου Φάνη Παπαδόπουλου  στις δραστηριότητες της ομάδας.