Δεν κέρδισε κανείς στα Κοσκινού!

Δεν κέρδισε κανείς στα Κοσκινού!

Δεν κέρδισε κανείς στα Κοσκινού!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 149 ΦΟΡΕΣ

Ο ΑΕΡΑ δεν ήταν καλός, αλλά έφυγε ικανοποιημένος από το 1-1 με τον Διγενή

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν τελικά στο γήπεδο Κοσκινού, ο γηπεδούχος Διγενής που μένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ο ΑΕΡΑ που έδειξε στο τέλος, πως έμεινε ευχαριστημένος από τον βαθμό που πήρε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Διγενή να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Κατοχή μπάλας και καλή κυκλοφορία, είχε το πρώτο ημίωρο τους γηπεδούχους εγκατεστημένους στο μισό γήπεδο. Οι παίκτες του Σάσα Γιόνοβιτς σε αυτό το διάστημα, είχαν δοκάρι και σημείωσαν το γκολ που τους έβαλε μπροστά στο σκορ.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΕΡΑ στημένος αμυντικά και με κλειστούς διαδρόμους προς τον Κοντογεωργάκη, προσπάθησε να παίξει τις αντεπιθέσεις. Δεν τα κατάφερε στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά το αποτέλεσμα στο τέλος τον…δικαίωσε για τον τρόπο που έπαιξε και το κέρδος που είχε. Στην μοναδική στιγμή που απείλησε ουσιαστικά την περιοχή του Μανωλάγκα ισοφάρισε σε 1-1.

Στο β΄ημίχρονο ο ΑΕΡΑ έπαιξε και πάλι έξυπνα και επιζήτησε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο γκολ και τη νίκη, αλλά αυτή δεν ήρθε. Ο Διγενής συνέχισε να πιέζει κι εκείνος για τον ίδιο σκοπό, αλλά ήταν πίεση χωρίς ουσία.

Φάσεις και γκολ
6΄ Ο Γιαννακόπουλος έβγαλε τη σέντρα κι ο Διακάκης έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

26΄ Ο Τσιμπιζίδης σούταρε δυνατά, ο Κοντογεωργάκης απέκρουσε, η μπάλα επέστρεψε αυτή την φορά στον Διακάκη που πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ του ΑΕΡΑ έσωσε και πάλι την εστία του.

30΄ Ο Κετσές εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά κι ο Μαϊλης καλά τοποθετημένος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

41΄ Ο Γιαλυτάκης βρήκε ωραία στην περιοχή τον Μασάδο . Αυτός προσποιήθηκε, σούταρε κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1

91΄ Ο Κοντογεωργάκης βγήκε από την εστία του, αλλά δεν σιγούρεψε τη μπάλα. Την έκλεψε ο Κετσές και σε κενή εστία έκανε την σέντρα σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Από τον Διγενή διακρίθηκαν οι Μαϊλης, Χουτετσιώτης και Κετσές., ενώ από τον ΑΕΡΑ οι Στεφανής, Τάχος, Μπεγκλετζής.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Τσοπανάκη, Κοκμοτού, Σταυρούλια.

Οι ομάδες:
Διγενής: Μανωλάγκας, Σκούμπρος (58΄Κώτης), Πατσιαούρας, Μαϊλης, Ζαχαρίας (66΄Κυρίτσης), Χουτεσιώτης, Χατζηνικόλας, Τσιμπιζίδης, Γιαννακόπουλος (61΄Θαρρενός), Κετσές, Διακάκης.

ΑΕΡΑ: Κοντογεωργάκης, Στεφανής, Κωσταντινίδης (37΄Μπάρτζος), Τάχος, Πιτσουρδακης, Καντής, Γιαλυτάκης (60΄Γιαννακάκης), Γαϊτάνος (88΄Πλύγκος), Μπεγκλετζής, Μασάδο, Ζάχαρης.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!