Ιάλυσος: Στο γήπεδο η ενδεκάδα

Στο «ερυθροκίτρινο στρατόπεδο» έχουν εδώ και μέρες  το μυαλό τους στο σημερινό παιχνίδι. Όλα τα ματς με τον Διαγόρα μέσα κι έξω από το «Οικονομίδειο», είναι πάντα ντέρμπι. Σήμερα το απόγευμα στις 16.00 ο Ιάλυσος παίζει στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τον «γηραιό» του νησιού μας, έχοντας στόχο όπως σε όλα τα παιχνίδια τη νίκη.

Ο Ιάλυσος έχει ένα ματς λιγότερο και στο εξ αναβολής, περιμένει την Τετάρτη τον Παλληνιακό στο γήπεδό του. Θέλει να πάει όμως σε αυτό το ματς, έχοντας τον πρώτο λόγο για την κορυφή, έναντι του σημερινού αντιπάλου του.

Ο Θανάσης Τερζής, προσπάθησε όλη την εβδομάδα να περάσει στο παιχνίδι της ομάδας του, στοιχεία που απαιτούνται να έχει για να φτάσει στη νίκη. Γνωρίζει καλά τι σημαίνει τοπικό ντέρμπι όπως και οι παίκτες του και είναι αποφασισμένοι να κάνουν όλοι ό,τι είναι δυνατόν, για να έρθει η επιτυχία.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, παρά μόνο αυτό της απουσίας του Λαμίν, ο οποίος είναι τραυματίας. Συγκριτικά με τον αγώνα του Αιγίου, ο κόουτς του Ιάλυσου θα έχει στη διάθεσή του και τον Περικλή Βελλίνη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Κάλεσε όλους τους παίκτες στο γήπεδο κι εκεί θα βγάλει τους έντεκα του αγώνα και τους αναπληρωματικούς.  Ο Ιάλυσος θα έχει στην εξέδρα του Δημοτικό Σταδίου και τους πολυπληθείς φίλους του, οι οποίοι αναμένεται να του συμπαρασταθούν στη δύσκολη σημερινή προσπάθεια.