Νίκος Βετούλας: «Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε έξυπνα»

Νίκος Βετούλας: «Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε έξυπνα»

Νίκος Βετούλας: «Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε έξυπνα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 326 ΦΟΡΕΣ

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Χολαργό ο προπονητής του Κολοσσού

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στο «Α. Τρίτσης», ο προπονητής του Χολαργού, Άρης Λυκογιάννης, τόνισε πως «ο Χολαργός έγραψε ιστορία μέσα στο γήπεδό του, επιτυγχάνοντας την πρώτη του νίκη στην Basket League.

Ξεκάθαρα γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο κυρίως όσον αφορά στην ψυχολογική προσέγγιση. Είχαμε αρκετό άγχος, το περίμενα αυτό. Κι αποτυπώνεται και στα 0/12 τρίποντα που είχαμε συνολικά, παρότι γενικά ως τώρα στα φιλικά αλλά και στα επίσημα ματς, σουτάραμε με καλά ποσοστά γιατί έχουμε αρκετούς σουτέρ.

Η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το κλειδί για τη νίκη. Δεχθήκαμε μόνο 27 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και με την αμυντική συμπεριφορά μας μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας προκειμένου να εξελιχθούμε όσο περισσότερο μπορούμε, διορθώνοντας τις αδυναμίες μας. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Ροδιτών, Νίκος Βετούλας, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Χολαργό για τη νίκη του. Θεωρώ ότι έγινε ένα σκληρό παιχνίδι για 34-35 λεπτά, όπου ήμασταν πίσω στο σκορ με 6 πόντους.

Σ’ εκείνο το σημείο δείξαμε ότι δεν είχαμε το καθαρό μυαλό που χρειάζεται για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Στην επίθεση κάναμε πολλά λάθη και μας τιμώρησε ο Χολαργός.

Σε σχέση με το πρώτο ματς του πρωταθλήματος είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια. Περιορίσαμε την καλή κυκλοφορία της μπάλας του Χολαργού, αλλά μας στοίχισαν τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο αντίπαλος και τα εύκολα λάθη. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε έξυπνα, αλλά αυτό είναι κάτι που βαραίνει τα γκαρντ.

Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και αν δεν είσαι έτοιμος, η οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σε σκοτώσει… Το σκορ στο τέλος θεωρώ ότι ήταν πλασματικό, αλλά ας προσέχαμε!».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους