Άρης: Και στο τέλος πάντα σκοράρει ο Μάλλιος…

Άρης: Και στο τέλος πάντα σκοράρει ο Μάλλιος…

Άρης: Και στο τέλος πάντα σκοράρει ο Μάλλιος…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 127 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος επιθετικός έδωσε στο 88’ τους βαθμούς στους Αρχαγγελίτες (3-2) επί του μαχητικού Ορφέα

Πάθος, δύναμη, ένταση, διαμαρτυρίες και πολλές καθυστερήσεις ήταν τα συστατικά της αναμέτρησης στους Αγίους Αποστόλους μεταξύ του Ορφέα και του Άρη, από την οποία έφυγαν νικητές οι «κιτρινόμαυροι» (2-3) με λυτρωτή τον Κώστα Μάλλιο.

Η… ιστορία ξεκίνησε στο 5’, όταν ο Άρης προηγήθηκε με κεφαλιά του Πομπού, αφού εκτελέστηκε από αριστερά κόρνερ με τον Χατζηλιόντα και η μπάλα πέρασε απ’ όλη σχεδόν την άμυνα των γηπεδούχων. Πάντως, η χαρά δεν κράτησε και πολύ για τους Αρχαγγελίτες.

Μετά τη σέντρα του Δανά (12’) και την κεφαλιά του αφύλακτου Μάλλιου που πέρασε άουτ, ήταν η σειρά του Ορφέα να δείξει τα… δόντια του, αφού ο Κόκα σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καραγιάννη (19’).

Με τη συμπλήρωση 21 λεπτών ο Ορφέας ισοφάρισε χάρη στην επέλαση και τη σέντρα του Στεργιόπουλου και το σουτ του Κόκα από το ύψος της περιοχής.

Ο Άρης μπήκε μπροστά στο 51’ μετά το φάουλ του Χατζηλιόντα από αριστερά και την κεφαλιά του Δημητριάδη.

Η αντίδραση του Ορφέα ήταν άμεση. Στη φάση του τέρματος για τους γηπεδούχους στο 53’, αρχικώς ανατράπηκε ο Αντωνιάδης, με διαμαρτυρίες για πέναλτι, στη συνέχεια ο Στεργιόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Καραγιάννης απέκρουσε κι όταν η μπάλα πήγε στο ύψος της περιοχής ο Τζοβαλίν με «κεραυνό» σκόραρε.

Ο Ορφέας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ σε πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Στεργιόπουλου στο 70’, όμως ο Καραγιάννης με εκπληκτική εκτίναξη απέκρουσε.

Η λύτρωση για τον Άρη ήρθε στο 88’, όταν ο Μάλλιος από λάθος διώξιμο βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, πλασάροντας εύστοχα τον Καστανάκη για το 2-3.

Στα αρνητικά του αγώνα ήταν ο εκνευρισμός και τα συνεχή φάουλ κι από τις δύο ομάδες, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν πολλές φορές για καθυστέρηση μετά το 70’, όταν οι αντίπαλοι βρίσκονταν… εύκολα στο έδαφος μετά από μαρκαρίσματα.

Χαρακτηριστικό είναι πως, εξαιτίας όλων των παραπάνω, ο διαιτητής Δημήτρης Ατσικνούδας κράτησε 11 λεπτά καθυστερήσεις… Βοηθούς είχε τους
Λάζο και Σαρρή, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ορφέας: Καστανάκης, Τσικούρης, Ντουρμισλάρ, Τσακίρης, Αντωνιάδης, Τζοβαλίν, Μαγιόγλου, Στεργιόπουλος (90’ λτ’ Καπέσιος), Φλάγκος (48’ Μπαδιεριτάκης), Μαχραμάς (46’ Αυγουστάκης), Κόκα.
Άρης: Καραγιάννης, Σακελλάρης (78’ Κατσούλης), Δανάς, Δημουλάς (90+5’ Θεοδωρή), Πομπός, Κοντόγιαννος, Γκίκας, Δουκίσσης (50’ Δημητριάδης), Μάλλιος, Χατζηλιόντας, Παπαοικονόμου (90’+11 Σφυριαλλάς).

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας