Κλεάνθης: Καλύτερα απ’ ό, τι φοβόταν, χειρότερα απ’ όσο μπορούσε

Δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό, μόνο θετικά θα μπορούσε να αποτιμήσει ο Ανδρέας Σταύρου τον βαθμό της ισοπαλίας με τον οποίο επέστρεψε ο Κλεάνθης από το παιχνίδι με την ΑΕ Κω.  

Αν δεν άρεσε κάτι στον τεχνικό των Παραδεισιωτών, ήταν τα ανεπίτρεπτα φθηνά λάθη που  λίγο έλλειψε να υπονομεύσουν τη σκληρή προσπάθεια της ομάδας σ’ ένα παιχνίδι που έτσι όπως εξελίχθηκε, θα μπορούσε να χαθεί με την ίδια ευκολία που θα μπορούσε να κερδηθεί.

 Από χθες οι πάντες στον Κλεάνθη σκέφτονται το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών. Οι Γιάννης Κορκίδας και Αναστάσης Παπακωνσταντίου, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στην Κω λόγω δουλειάς, θα είναι «ετοιμοπόλεμοι», το ίδιο εύχεται ο Ανδρέας Σταύρου και για τον προερχόμενο από τραυματισμό Σάββα Μπαούρη,  ενώ για να μην ξεφύγει από τη… συνήθεια της αγωνίας, τούτη τη φορά η τύχη επέλεξε τον Μάριο Βουτσινά για να παίξει με να νεύρα του και να νεύρα των ανθρώπων της ομάδας.

Οι ποιοτικός μέσος αισθάνθηκε, μετά το τέλος του αγώνα της  Κω, έντονους πόνους στο δάχτυλο του χεριού του, εξετάστηκε στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.