Επιχείρηση αναπτέρωσης ηθικού στον Φοίβο

Επιχείρηση  αναπτέρωσης ηθικού στον Φοίβο

Επιχείρηση αναπτέρωσης ηθικού στον Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 142 ΦΟΡΕΣ

Δεν κέρδισε άλλο ένα παιχνίδι στα μέτρα του και ο Σάββας Ορφανίδης προσπαθεί να παροτρύνει τους παίκτες του να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό

Άτυχος στάθηκε για άλλο ένα παιχνίδι ο Φοίβος, και μάλιστα το δεύτερο συνεχόμενο στην έδρα του.

Με τον Πανηλειακό πριν μια βδομάδα περίπου, αν και καλύτερος, στις καθυστερήσεις και κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού δέχθηκε γκολ, γνωρίζοντας την ήττα.

Προχθές πάλι με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Αστέρα Αμαλιάδας, κυριάρχισε στον αγώνα, παίζοντας τον αντίπαλο του στο μισό γήπεδο, δημιουργώντας πληθώρα ευκαιριών, όμως το γκοιλ δεν ήρθε κι ευτυχώς στις καθυστερήσεις πάλι, λίγο έλειψε να το δεχθεί και να χάσει και τον ένα βαθμό.

Το 0-0 αδικεί κατάφορα τους Κρεμαστενούς, που αποδείχθηκε πως η απειρία και η έλειψη έμπειρου επιθετικού τους έχει στοιχίσει μέχρι τώρα. Οι ευκαιρίες δημιουργούνται αλλά τους λείπει ο παίκτης που θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Υπάρχει βέβαια ένας στο ρόστερ των «κυανοκίτρινων, όμως είναι τραυματίας. Ο λόγος για το Φανούρη Γκινή που σήμερα αναμένεται να κάνει υπέρηχο για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται, με την ελπίδα να του δοθεί το «ΟΚ» και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι, που θα είναι εκτός έδρας με τον Παλληνιακό.

Ο αγώνας αυτός θα γίνει το Σάββατο στις 15.30, στο γήπεδο Παλλήνης, μετά από αίτημα του Φοίβου, ο οποίος θα αναχωρήσει την Παρασκευή από το νησί μας. Οι προπονήσεις μέχρι και την Πέμπτη θα είναι καθημερινές.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!