Ντέρμπι κέρδισε, όχι το πρωτάθλημα

Ντέρμπι κέρδισε, όχι το πρωτάθλημα

Ντέρμπι κέρδισε, όχι το πρωτάθλημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 522 ΦΟΡΕΣ

Να ξεχάσουν… χθες το «διπλό» στις Καλυθιές ζητάει από τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου ο Σάκης Δέδες, ο οποίος εκτιμά πως η ομάδα του έχει ακόμα πολλά να διορθώσει

«Τα κεφάλια μέσα, ενότητα και δουλειά», θα έγραφε το σύνθημα στα αποδυτήρια της Ρόδου, αν αποφάσιζε να αναρτήσει ένα τέτοιο ο προπονητής της Σάκης Δέδες, την επομένη του νικηφόρου αγώνα στην έδρα του Απόλλωνα Καλυθιών.


Η πολυετής εμπειρία στα γήπεδα υπαγορεύει στον Σάκη Δέδε πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος που ελλοχεύει μετά από μία επιτυχία σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, είναι να μείνει στο μυαλό περισσότερο απ’ όσο πρέπει και εν τέλει να αποπροσανατολίσει. Εξυπακούεται, πως η ικανοποίηση του τεχνικού των «ελαφιών» για το μεγάλης αξίας «διπλό» στις Καλυθιές είναι απόλυτη. Για την ακρίβεια, ήταν απόλυτη, καθώς χθες ξημέρωσε μία νέα εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας η ομάδα οφείλει να προετοιμαστεί, με ταπεινότητα, απόλυτη συγκέντρωση και στη βάση της παραδοχής πως έχει ακόμα να διορθώσει πολλά στη συνολική λειτουργία της, για το επικίνδυνο ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Μαριτσών στο Δημοτικό Στάδιο.


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Στέλιος Χατζηπέτρος και Μιχάλης Μόσχος, δεν προβληματίζουν ιδιαίτερα το τεχνικό επιτελείο (ο πρώτος δέχθηκε κλωτσιά στον λαγονοψοΐτη και ο δεύτερος αισθάνθηκε ενόχληση στο γόνατο), το οποίο εκτιμά πως και οι δύο θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου, ενώ με ανακούφιση και χαρά υποδέχθηκαν ο Σάκης Δέδες και οι συνεργάτες του την επιστροφή του Ηλία Τριχάκη, ο οποίος έπαιξε την Κυριακή σχεδόν για ένα ολόκληρο ημίχρονο και ήταν εξαιρετικός.


Αν λυθεί και το θέμα των αδειών του στρατευμένου Αντώνη Λαζάρου, ως μοναδική απουσία θα μείνει αυτή του Αντώνη Ρίκκα, τον οποίο είδε στην Αθήνα ο γνωστός ορθοπεδικός Λάκης Νικολάου, επιβεβαίωσε την ομαλή εξέλιξη της αποθεραπείας του και μαζί την εκτίμηση, πως σε περίπου δύο εβδομάδες, ο πολύπειρος αμυντικός μέσος θα είναι έτοιμος να προσφέρει ξανά.


Η χθεσινή μέρα κύλησε, για όσους δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο στις Καλυθιές, με φιλικό παιχνίδι κόντρα στους αναπληρωματικούς του Διαγόρα και με προπόνηση για τους υπόλοιπους.

Διαβάστε ακόμη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’