Χάθηκε μια μάχη... όχι ο πόλεμος για τον Διαγόρα

Χάθηκε μια μάχη... όχι ο πόλεμος για τον Διαγόρα

Χάθηκε μια μάχη... όχι ο πόλεμος για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 147 ΦΟΡΕΣ

Με την ατυχία τους τα έχουν στον "γηραιός", που πάει στα Βραχνέικα την Κυριακή χωρίς τον τιμωρημένο Στάθη Προβατίδη

Ο Διαγόρας δεν κατάφερε τελικά να φτάσει στην παρούσα φάση στον σκοπό του, που δεν ήταν άλλος από το τρία στα τρία και την απόλυτη κυριαρχία στον Όμιλο.

Έχασε από τον Ιάλυσο 1-0 στο τοπικό ντέρμπι, αλλά πέρα από το ότι τον φέρνει πίσω βαθμολογικά αυτή η ήττα, δεν καθορίζει τίποτε περισσότερο σε ότι αφορά τον γενικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Διαγόρας δεν ήταν καλός στο α΄ μέρος και κύρια μετά τις αποβολές που σημάδεψαν το παιχνίδι. Σημειώνεται πως οι Στάθης Προβατίδης και Γιάννης Στεφανίδης, έφτυσαν ο ένας τον άλλο, γεγονός που υπέπεσε στην αντίληψη του β΄ βοηθού του αγώνα.

Η πράξη αυτή της αποβολής επηρέασε στον μεγαλύτερο βαθμό περισσότερο του Διαγόρα.. Ο Νίκος Παντέλης ανακάτεψε την τράπουλα πολλές φορές, μέχρι να βρει το σχήμα που θα έδινε ρυθμό στην ομάδα που έστω και με δέκα παίκτες θα προσπαθούσε περισσότερο κι αυτό έγινε στο β΄ημίχρονο. Το γκολ όμως της ισοφάρισης δεν ήρθε κι ο «γηραιός» της πόλης γεύτηκε την πρώτη ήττα.

Ο κόουτς του Διαγόρα Νίκος Παντέλης μιλώντας για το ματς τόνισε:
«Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς, καθώς χάσαμε το παιχνίδι από μία ευκαιρία που δημιούργησε ο αντίπαλος. Μετά το γκολ του Ιάλυσου, πιέσαμε, δημιουργήσαμε τις δικές μας ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τη φάση του 90’ με τον Χατζησάββα, όμως ήμασταν αρκετά άτυχοι.

Θεωρώ ότι αδικούμαστε από το τελικό σκορ, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς, δεν έχει χαθεί τίποτα και είμαι σίγουρος πως αυτούς τους τρεις βαθμούς θα τους ανακτήσουμε στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος μας έδωσε μεγάλη δύναμη και παρότι γνωρίζουμε πως τον στεναχωρήσαμε, τον θέλουμε κοντά μας, ενόψει της συνέχειας».

Στα Βραχνέικα την Κυριακή
Την προσεχή Κυριακή στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, ο «γηραιός» παίζει εκτός έδρας στο παιχνίδι των συνωνύμων με αντίπαλο τον Διαγόρα Βραχνέικων. Στο παιχνίδι αυτό θα πάει χωρίς τον Στάθη Προβατίδη, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο και όπως όλα δείχνουν θα τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή