Ευχαριστημένοι οι παρατηρητές διαιτησίας

Ευχαριστημένοι οι παρατηρητές διαιτησίας

Ευχαριστημένοι οι παρατηρητές διαιτησίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 73 ΦΟΡΕΣ

Καλές χαρακτηρίστηκαν οι διαιτησίες στα παιχνίδια τόσο της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, όσο και στο Κύπελλο Δωδεκανήσου

«Ξάστερο ουρανό» είδαν οι παρατηρητές διαιτησίας στα παιχνίδια του περασμένου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου, τόσο στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries, όσο και στο Κύπελλο Δωδεκανήσου.

Τα σημειωματάριά τους έμειναν άγραφα και οι πάντες περιμένουν πλέον τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν οι διαιτητές και οι βοηθοί τις επόμενες, σαφώς πιο πιεστικές και απαιτητικές υποχρεώσεις τους, δεδομένου πως σε λίγες μέρες ξεκινούν τα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ κατηγορίας, όπως και τα αναπτυξιακά.

Στην παρούσα φάση, «μάχιμοι» είναι περίπου σαράντα, αριθμός που ίσως υποχρεώσει την Επιτροπή Πρωταθλήματος να «απλώσει» το αγωνιστικό πρόγραμμα, με τρόπο που θα καθιστά πιο εύκολη τη διαδικασία των ορισμών.

Για άλλη μία Δευτέρα, τα μέλη του ΣΔΠΔ παρακολούθησαν μάθημα, τούτη τη φορά με θέμα τη χρήση αγκώνων από τους ποδοσφαιριστές, ενώ όσοι δεν συμμετείχαν στα πρόσφατα τεστ φυσικής κατάστασης, θα κληθούν να τρέξουν τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους