Διαγόρας Βατίου: Ψάχνει τη λεπτομέρεια που του λείπει

Διαγόρας Βατίου: Ψάχνει τη λεπτομέρεια που του λείπει

Διαγόρας Βατίου: Ψάχνει τη λεπτομέρεια που του λείπει

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 110 ΦΟΡΕΣ

Το κάτι παραπάνω, που θα του επιτρέψει να μετουσιώσει επιτέλους τις καλές εμφανίσεις του σε βαθμούς, ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του ο Γιάννης Καμπούρης

Ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι, από το οποίο η ομάδα του πρέπει να πάρει -επιτέλους- τους πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα, χαρακτήρισε το προσεχές εντός έδρας κόντρα στην Κατταβιά ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου, Γιάννης Καμπούρης.

Τα συναισθήματα τα οποία άφησε στους «κυανέρυθρους» ο αγώνας με τον πανίσχυρο ΔΙ.Α. δεν διέφερε σε τίποτα από αυτά των προηγούμενων αποστολών της.

Η τιμητική ήττα με 2-0 συνοδεύτηκε από αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, για άλλη μία όμως έλλειψε η λεπτομέρεια, το κάτι ελάχιστα περισσότερο το οποίο θα τους επέτρεψε να καταγράψουν την πρώτη επιτυχία τους.

Ακριβώς αυτό καλούνται να βρουν οι Βατενοί στο ραντεβού τους με την έτερη εκπρόσωπο της Νότιας Ρόδου στην κατηγορία, ώστε να κρατήσουν μακριά τους την πρόωρη πίεση που θα φορτώσει τους ώμους τους μία ενδεχόμενη πέμπτη «άνομβρη» αγωνιστική.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου συνεχίζεται χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και θα ολοκληρωθεί αύριο Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα