Για τη νίκη και … τη διαφορά σήμερα στις 4 μ.μ. ο Ιάλυσος

Όλοι οι δρόμοι, οδηγούν σήμερα στο «Οικονομίδειο». Ο Ιάλυσος στις 16.00 υποδέχεται στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής τον Παλληνιακό, ο οποίος παραμένει αήττητος και μάλιστα συγκατοικεί στην πρώτη θέση, με την ομάδα του Θανάση Τερζή.


Εάν οι «ερυθροκίτρινοι» κερδίσουν στο παιχνίδι, παίρνουν τρεις βαθμούς  φτάνουν τους 9β. κι έχουν πλέον σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, καθώς θα αποσπαστούν με τρεις βαθμούς από τους διώκτες τους και θα περιμένουν πλέον τη Νίκη Τραγανού..


Αυτός είναι ο λόγος που μετά τη μεγάλη παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, ο Ιάλυσος καλεί και σήμερα τους φίλους του στο γήπεδο, για να έχει τη συμπαράσταση του… 12ου παίκτη.


Στον αγωνιστικό τομέα, ο Θανάσης Τερζής δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, παρά μόνο την απουσία του Γιάννη Στεφανίδη, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα του Δημοτικού Σταδίου με τον Διαγόρα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του, ο οποίος θα επιλέξει τους έντεκα  του παιχνιδιού  και τους αναπληρωματικούς που χρειάζεται, σήμερα το μεσημέρι λίγο πριν το ξεκίνημα του  αγώνα.


Στόχος τους είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό, να ικανοποιήσουν και τον κόσμο που θα πάει στο «Οικονομίδειο» να τους παρακολουθήσει.