Νωρίτερα στα Βραχνέικα ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας ξεκουράστηκε χθες μετά το παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Οι «κυανέρυθροι» πήραν το ρεπό τους και άρχισαν να σκέφτονται την επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση που είναι μακριά από το Δημοτικό Στάδιο.

Την ερχόμενη Κυριακή, ο «γηραιός» θα πάει στα Βραχνέικα, να αντιμετωπίσει τον συνώνυμό του στον 6ο Όμιλο  με σκοπό να φτάσει για μια ακόμα φορά στην επιτυχία και να ξεπεράσει κατά τον καλύτερο τρόπο, τη βαθμολογική απώλεια που είχε κόντρα στον Ιάλυσο.

Μάλιστα ο Διαγόρας προκειμένου να διευκολυνθεί συγκοινωνιακά, ζήτησε από την ΕΠΟ το ματς να ξεκινήσει στις 14.30, ενώ όπως ενημερώθηκε σχετικά η Διοίκηση της ομάδας, ο επόμενος αγώνας με τη Νίκη Τραγανού της 5ης αγωνιστικής, θα γίνει την Πέμπτη το μεσημέρι, κάτι που ζήτησε η φιλοξενούμενη ομάδα για τους ίδιους λόγους.

Τα προβλήματα πάντως εν όψει Βραχνέικων δεν λείπουν για το Νίκο Παντέλη:

Ο Γιάννης Μπουρλάκης από χτύπημα στο κεφάλι στον αγώνα με τον Ιάλυσο, έπαθε μια ελαφρά διάσειση και δεν προπονήθηκε προληπτικά .Θα μπει όμως κανονικά στους ρυθμούς της ομάδας από σήμερα.

Απών από το ματς αυτό θα είναι ο Στάθης Προβατίδης, που τιμωρείται όπως σχετικά αναφέρθηκε με δυο αγωνιστικές  καθώς αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ιάλυσο.

Μοναδικό πρόβλημα για τον κόουτς της ομάδας πέρα από την απουσία του Προβατίδη, αποτελεί η απουσία κλασικού φαρ στην ομάδα. Ο Πέτρου Λουτσέα εξακολουθεί να μην μπορεί να παίξει, καθώς ο τραυματισμός του παρουσιάζει βελτίωση, αλλά δεν έχει κλείσει ακόμη το τραύμα και δεν μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί.

Αντίθετα εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πως χθες παρά το ρεπό και σε μια προσπάθεια να καλύψουν χαμένο έδαφος, γυμνάσθηκαν κανονικά οι Μουκίδης και Δήμας  που είναι στη διάθεση του προπονητή τους όπως και ο Γεννάδιος Ξενοδόχωφ.